39.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Kétszintes sorházi lakás erkéllyel, alápincézett garázzsal, saját kiskerttel eladó Zalaegerszeg kertvárosában (Hivatkozási szám: 3163)

8900 Zalaegerszeg, Erkel F. Kertváros +36 30 267-6032
  • alapterület: 70
  • telek mérete: 1796
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 1
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • gáz (konvektor) fűtésű
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Kertes házról álmodik, de nem szívesen bajlódna többórás fűnyírással? Örülne, ha közel élne mindenhez, de mégis csendes helyen? Akkor ez az ingatlan Önre vár!

 

A lakásba belépve egy kis előszobába érkezünk. Balra nyílik a konyha, jobbra pedig egy kis kamra, valamint egy WC. A bejárattal szemben egy tágas, világos, nappaliként remekül berendezhető szoba található, aminek ablaka a szép hátsókertre néz. Az ablak mellé egy erkélyajtót vágva nagyszerű kis terasszal növelhetjük meg a házunkat, s egyben helyszínt teremthetünk családi-baráti kerti összejöveteleknek. Az emeletre vezető lépcső alatt egy kis tárolót alakítottak ki, ahova praktikus módon elrejthetjük a ritkábban használt holmikat.

A felső szinten két további szoba található, egyike erkéllyel rendelkezik. Ide bármikor öröm kilépni, hiszen nemcsak friss levegőt szívhatunk, de a kertünk virágaiban, gyümölcsfáiban is gyönyörködhetünk. A fürdőszoba tágas és praktikusan berendezett. A lépcsővel szemben pedig szintén egy szuper kis rejtekhely bújik meg. Itt van a padlásfeljáró is.

 

Jó időben a kert kellemes pihenésnek nyújt teret, ide kiülve nemcsak D-vitamint gyűjthetünk, de nyári melegben a fák árnyékában is hűsölhetünk. Az elő- és a hátsókertet szintén kedves virágok és bokrok díszítik, öntözésükhöz használhatjuk a kerti csapot. A bejárattal szemben egy tágas garázsban helyezhetjük biztonságba gépkocsinkat. A garázs alatt pedig egy borospince található, felszereléssel.

 

A lakás ideális otthonává válhat egy családnak, a kiváló elhelyezkedésnek és a jól megtervezett elrendezésnek köszönhetően. A sorház tökéletes állandó lakhatásra, de értékálló befektetésre is kitűnően alkalmas. További előnye, hogy két oldalról védett az időjárással szemben.

 

A közelben megtalálható élelmiszerbolt, bölcsőde, óvoda, iskola, éttermek, játszótér, park, posta, gyógyszertár, háziorvos, s pár lépésre a társasháztól áll meg a helyijárat. A csendes környék ideális választás azok számára, akik egyszerre szeretnék élvezni a nagyvárosi szolgáltatások sokaságának közelségét, de igénylik a feltöltődéshez elengedhetetlen csendet és frissebb levegőt. Ide ugyanis nem hallatszik be a város zaja, zavartalanul lehet napközben is pihenni, dolgozni, vagy vizsgákra készülni. A kedves, csendes szomszédok szintén partnerek leszek a nyugodt mindennapokhoz.

 

Ha megtetszett Önnek ez a kiváló lakás, amit kis ráfordítással, akár lassabb ütemben a saját ízlésére tud igazítani, hívjon mielőbb, ne maradjon le róla!

Videó az ingatlanról

Dr. Horváth-Újhelyi Tamara
  • +36 30 267-xxxx Megmutat