130.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

KIADÓ Eger szívében egy élettel teli, napfényes, 2 szobás lakás! (Hivatkozási szám: 2187)

3300 Eger, Érsek utca Belváros +36 30 161-2102
  • - nettő m2: 62
  • 2
  • Emelet: Földszint
  • összkomfortos
  • jó állapotú
  • tégla épület

INGATLAN LEÍRÁSA

Egyetemisták, kiscsaládosok figyelem!

KIADÓ Eger szívében egy igazán hangulatos, élettel teli, 2 szobás lakás!

Elhelyezkedése szempontjából Eger központjában van, 2 percre a Dobó tértől, mégis, amint ide belép, érezheti az otthon nyugalmát!

Az igényes lépcsőházból belépve rögtön egy tágas előszoba fogadja, ahol – ha tél van, ha nyár – minden kabátját, cipőjét esztétikusan tudja tárolni az itt található szekrénynek köszönhetően.

A bejárati ajtóból máris feltűnhet az egyik fényárban úszó szoba, ami nagysága miatt akár 2 személynek is alkalmas. Közvetlen mellette szintén ilyen adottságokkal rendelkező, valamivel kisebb szoba található.

Ezzel szemben van a fürdőszoba és a wc egy helyiségben. A fürdőszobában zuhanyzó van, ami nem foglal sok helyet, így ugyancsak egy tágas tér áll rendelkezésére a reggeli és esti készülődéseinél.

A fürdőszoba szomszédjaként várja a konyha, amihez tartozik egy kisebb kamra is, mely elég tágas ahhoz, hogy mindent el tudjon pakolni benne, amire nincs szüksége a konyhában.

Végül, de nem utolsó sorban, személy szerint a legjobb dolog, ami tartozhat egy lakáshoz az erkélyen kívül, az egy kis udvar, ami csakis ezen lakás része!

Mivel gondosan elkerített, így belátni nem fognak, reggel egy finom kávéval kiülhet a napsütésre. Este pedig átmehetnek a barátok, akikkel szintén ki lehet települni a kis udvarra beszélgetni egy nagyot.

Egyetemistáknak kiváló a bulik szempontjából, de elsősorban az egyetem közelsége miatt ajánlom.

Kisebb családoknak sem kell megijedni, hogy zajos lenne itt lakni! Saját tapasztalatból mesélt nekem a tulaj arról, hogy családtagjai mennyire szerették az ittlétet a kicsi gyermekükkel, aki az udvaron nagyokat játszott.

Mivel Eger szívében vagyunk, itt minden megtalálható, amire szüksége van. Nagyobb boltoktól kezdve, gyógyszertár, drogéria, posta, bankok, óvoda, iskola, a plázáról nem is beszélve, egészen az élményekig. Gondol egyet és felmegy családjával az Egri várba, vagy csak az egri patak partján sétál egy nagyot fagyival a kezében, valamint a Minaretig sem kell messzire mennie.

Amennyiben Önnek is annyira tetszett, mint nekem, keressen bizalommal!

Hívjon, jöjjön, nézze meg, szeressen bele, bérelje ki!

Videó az ingatlanról

Gyakori kérdések?

Hlavács-Kis Dóra
  • +36 30 161-xxxx Megmutat