33.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

KIEMELT AJÁNLAT! Egy teljesen felújított, amerikai konyhássá alakított, 2+fél szobás panellakás keresi új tulajdonosát (Hivatkozási szám: 3682)

9024 Győr, Ikva utca Marcalváros I. +36 20 244-6776
 • alapterület: 49
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 2
 • félszoba: 1
 • emelet: Magasföldszint
 • épület szintjei: 10
 • van lift
 • belső szintek száma: 10
 • panel
 • távfűtéses
 • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Elsősorban egyedülállóknak, vagy fiatal pároknak ajánlom ezt a teljeskörűen felújított, amerikai konyhás, nyugati tájolású lakást, mely udvari kilátással rendelkezik.

 

Egyedülállók közül is azoknak, akik egy teljesen felújított lakásba akarnak költözni, mert tartanak a felújítással járó esetleges problémáktól, kellemetlenségektől.

Fiatal párok közül pedig azoknak javaslom, akiknek a nappali mellé még 2 hálószobára van szükségük.

 

A lakás 2023-ban történt felújításakor szakítottak a hagyományos felosztással és megmutatták, hogy egy 49 nm-es, 2 szobás lakásból is lehet amerikai konyhás nappali + 1 és fél szobás lakást létrehozni.

A konyha át lett költöztetve a nagyobbik szobába és a konyhából egy akkora (fél) szoba lett kialakítva, ami egy kisbabának, vagy kisgyereknek tökéletesen megfelelő méretű. Ha pedig valaki egyedül használja majd ezt a lakást, akkor ebből a szobából pl. gardrób-, vagy vendégszobát lehet kialakítani.

 

További jó hír, hogy ez az ingatlan akár azonnal költözhető!

 

Az amerikai konyhás nappali úgy van kialakítva, hogy ha az új tulajdonos klímaberendezést akar beszereltetni, akkor azt a lehető legegyszerűbben lehessen megtenni. A beépített konyhabútorban a gépeknek a hely elő van készítve (a gépek is benne vannak az árban és a vevő igény szerint kerülnek beszerelésre majd adás-vételnél). A fürdőszoba és a WC is teljesen új köntösbe lettek öltöztetve.

 

A lakás magasföldszinten található. Ahhoz elég magasan, hogy senki ne jusson be az ablakon át a lakásba, ahhoz viszont elég alacsonyan, hogy ne kelljen sokat lépcsőzni. Gyakorlatilag az első emelet magasságában van a lakás.

 

A lakás ablakai a parkra néznek, de a ház előtti út sem forgalmas, a parkolás a környéken ingyenes.

 

A közelben van bölcsőde, óvoda és iskola. Vannak gyermek-, és felnőtt orvosi rendelők. A környék szépen parkosított és gondozott. A közelben van 2 játszótér és egy kondi park is.

Van a közelben még egy posta, egy Tesco Expressz bolt, egy kicsit távolabb egy Penny és egy Lidl is, és még sokáig sorolhatnám, mert sok más üzlet és szolgáltató található a környéken.

 

Én azt szeretem ebben a lakásban, hogy egy valóban minőségi felújításon esett át, illetve hogy szinte minden elérhető a környéken, de mégis a lakás szinte zöldövezeti a környezetében lévő sok parkosított terület miatt.

 

Amennyiben Önt is magával ragadta ez a lakás, és el tudja képzelni magát (ha pedig családos, akkor magát a családjával együtt) ebben a környezetben, akkor késlekedés nélkül hívjon! Másoknak is tetszik ez a lakás, le ne maradjon róla!

 

Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már az Öné is lehet ez a nagyszerű lakás!

Koczkás József
 • +36 20 244-xxxx Megmutat