15.300.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Kisvárda központjában 4 szintes házban, alkalmi áron eladó egy szép állapotú 2 szobás, erkélyes panellakás! (Hivatkozási szám: 473)

4600 Kisvárda, Tompos úti lakótelep +36-30-214-4653
  • emelet: 4
  • épület szintjei: 1
  • nincs lift
  • belső szintek száma: 1
  • panel
  • távfűtéses egyedi méréssel

INGATLAN LEÍRÁSA

Kisvárda belvárosában eladásra kínálok egy 53 m2 nagyságú panel lakást. Az épület jó környezeti elhelyezkedésének köszönhetően, pár perc sétára található a városközpont és számos más intézmény, vagy üzlethelyiség.
Fiatal párok számára ajánlom leginkább, mivel lépcsőzéssel jutnak fel álmaik otthonába, de kárpótolja majd őket az alacsony rezsiköltség, a rendezett lépcsőház és a barátságos szomszédok.
Befektetők számára is ideális a lakás, mert a környéken igen keresettek a kiadó és eladó ingatlanok és az árak csak emelkednek.
Ráadásul a szobák mind külön bejáratúak, így az ott élők (akár több bérlő), nem fogják egymás nyugalmát zavarni a lakásban való közlekedésben. Ezen a környéken amúgy is kedvező áron és gyorsan lehet bérlőket szerezni, a befektetett pénze tehát gyorsan hasznot fog hozni. A nagyszobából nyílik az erkély, amit sokan szeretnek, hiszen bármikor ki lehet menni a friss levegőre, el lehet fogyasztani egy kávét a reggeli napfényben, vagy esténként lehet ott is társalogni és közben nézni a csillagokat. A lakásban helyet kapott egy nagy gardróbszekrény is, ami sok hasznos holmit képes elnyelni, felszabadítva a szobai szekrényeket, vagy azok polcait.
A lakásban nemrég lettek cserélve a burkolatok és a nyílászárók. A fűtés egyedileg szabályozható, ami miatt rendkívül kedvező a rezsiköltség. 
A konyha annyira tágas, hogy étkezésre is alkalmas, ráadásul spájzzal ellátott, ami valljuk be, kevés lakás alapfelszereltsége, noha a hasznosságát egyetlen konyhatündér sem tudja tagadni.
Ide valóban csak be kell költözni és még a pakolással sem lesz sok gondja, hiszen teljesen berendezve adják át Önnek!
Ha Önnek is úgy tetszik ez az ingatlan, mint amennyire nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon és vásárolja meg mielőbb!
Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon, hiszen abban is tudok segíteni!  
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül , így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Papp Enikő
  • +3620243xxxx Megmutat