32.200.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Kisvárdán 100 m2-es, esztétikus belső- és külső terekkel rendelkező családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 657)

4600, Kisvárda +36 20 243-2526
  • alapterület: 50
  • telek mérete: 530
  • emelet: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • gázkazán fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Kisvárda külső területén, nagyon szép, csendes övezetben található ez a 3 szobás ingatlan. A 100 m2-es alapterület 3 szobát tartalmaz, amiből arra következtethetünk, hogy a helyiségek igen tágasak. A ház látványa már messziről szemet gyönyörködtető. A finom halvány kék vakolat és az igényesen kiválasztott finom formájú kovácsoltvas olyan esztétikai hatást kelt, amelyre már önmagában is büszke lehetne az új tulajdonos. Nekem nagyon tetszett, hogy a kert, illetve az udvarrész több lehetőséget rejt, melyeket ki lehet használni. A ház előtt közvetlen egy kis virágos előkert kapott helyet, ami igény szerint füvesíthető. Van egy betonozott rész, ami alkalmas színhelye a kerti partiknak, vagy családi rendezvényeknek és a gyerekek is kedvükre játszanak a zárt udvaron. Itt kapott helyet az alig 10 éve épült garázs is. A telek nagyobb részét, a fúrt kúttal is rendelkező rengeteg potenciált rejtő, bőséges termésű gyümölcsös képezi. A ház az elmúlt években teljes felújításon esett át, új külsőszigetelést, lemeztetőt, kéményt, bojlert, víz és villanyvezetékeket, szigetelt nyílásszárókat, burkolatokat (még a terasz is) kapott és még az udvar térkövezése is megtörtént. Mindez az Ön számára annyit jelent, hogy csaknem egy új építésű ingatlanba, teljesen biztonságos környezetbe költözhet és nem kell attól tartania, hogy bármi tönkre megy és pénztárcát nem kímélő költségekbe sodorja Önt. Megnyugodhat, még hosszú évekig nem kell ezekhez a dolgokhoz hozzányúlni, vagy cserélni valamit. Nekem a legjobban a színes üvegfallal bevont terasz tetszik. Ez nemcsak vidám hangulatot kölcsönöz a helységben tartózkodók számára, hanem remekül véd a széltől is és a leghidegebb hónapokban, vagy a nyári forróságban is nagyszerűen igénybe lehet venni. Nagyon tetszik még a konyhát és a nappalit összekötő boltíves megoldás. Ez szintén különleges hangulatot teremt mindkét helyiségben tartózkodok számára. Az lakóház fűtését tekintve gáz és vegyestüzelésű kazánnal egyaránt használható. Az eddig ismertetett tulajdonságok alapján, gyermekes családoknak tudom ajánlani az ingatlant, de természetesen a magukat még aktívnak tartó nyugdíjas, vagy nyugdíj közeli házaspároknak is remek befektetés, hiszen itt lehetősége van az unokák delegációját fogadni, illetve kertészkedéssel, az egész család szükségletét kitermelni.
Egy kis sétával elérhető egy nagyobb bevásárló üzletlánc, de autóval a városon belül pár percre minden fontosabb létesítmény megtalálható.
Ez a ház nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, és ha Ön is ugyanúgy látja benne a fantáziát, mint ahogy én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon, mert abban is tudok segíteni!
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Papp Enikő
  • +3620243xxxx Megmutat