11.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Kiváló befektetési lehetőség, nagycsaládosok számára remek otthonná alakítható ház Gelsén eladó! (Hivatkozási szám: 2769)

8774 Gelse, +36 30 267-6032
  • alapterület: 100
  • telek mérete: 700
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • cserépkályha fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Eladóvá vált ez a nagyszerű helyen lévő, felújítandó ház Gelse központjában!

Gelse egy igazán élhető, szépen fejlődő település, óvodát, iskolát működtet és áthalad a falun a Szombathely-Nagykanizsa vasútvonal.

 

Ez a számos lehetőséget rejtő ingatlan a mostani állapotában kiváló befektetés lehet, tekintve, hogy rendkívül frekventált helyen található. Az ingatlan kívül-belül felújításra szorul, így új tulajdonosa saját ízlésének megfelelően alakíthatja át, igényei szerint.

A házba egy fedett teraszon keresztül jutunk be, ahonnan további helyiségek nyílnak. A jelenlegi falszerkezetek megtartásával 3 szoba, 1 előszoba, 1 konyha-étkező, 1 fürdő-wc és 1 gardrób praktikusan berendezhető, de gipszkartonozással új helyiség is kialakítható, vagy akár a meglévők is egybe nyithatók. Szükség esetén a tetőtér is beépíthető. A lakótér alatt 10 m2-es pincében elrejthetjük az időszakosan nem használt holmijainkat.

 

A település 17 km-re fekszik Nagykanizsától, szűk negyedóra alatt elérhetjük autóval. A környék bővelkedik látnivalókban: 7 km-re van az Újudvar külterületén lévő Csibiti-völgy és Csibiti-tó, a magyarszerdahelyi Szent Orbán-kilátó, a népszerű nagybakónaki Kőszikla-szurdok és energiapark. Gyerekekkel óriási móka a 10 km-re elhelyezkedő zalaszabari Zobori Élménypark, ami kültéren és beltéren egyaránt rengeteg kalanddal várja az egész családot.

10 éve sajnos bezárt a helyi termálfürdő, ahol tanuszoda, 7 fedett medence, szauna és szolárium is üzemelt. A helyiek azonban szépen karban tartják az épületet, így ha sikerül hozzá az önkormányzatnak pályázati forrást szerezni, a fürdő néhány héten belül újra megnyílhat.

 

Minden adott ahhoz, hogy ez a későbbiekben kifejezetten hangulatos családi ház ráfordítással ideális otthona legyen egy többgyermekes családnak.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváló befektetési lehetőség, hívjon bátran, ne maradjon le róla! 

Videó az ingatlanról

Dr. Horváth-Újhelyi Tamara
  • +36 30 267-xxxx Megmutat