20.800.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Kiváló lakás családoknak, irodának (Hivatkozási szám: 3864)

3525 Miskolc, Tizes honvéd Vologda +36 70 454-9294
 • alapterület: 51
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 2
 • félszoba: 0
 • emelet: 1
 • épület szintjei: 4
 • belső szintek száma: 4
 • panel
 • távfűtéses
 • klímás-fűtés
 • parkolás utcán fizetős

INGATLAN LEÍRÁSA

Ezt a Tízeshonvéd utcában lévő, 51 nm-es, 4 emeletes társasház első emeletén található, 2 szobás ingatlant elsősorban gyerekes családok, illetve befektetők figyelmébe ajánlom, itt azonnal kiadhatók az ingatlanok.

Mindemellett tökéletes választás ügyvédi-, könyvelő-, építész- vagy bármely irodai tevékenység székhelyének, hisz a könnyű megközelíthetőség az ügyfelek számára kiemelten fontos.

Az ingatlan alap állapotú, aminek nagy előnye, hogy új tulajdonosa saját ízlésének megfelelően alakíthatja ki álmai otthonát. Családok egy vendégváró nappali mellett egy hangulatos hálószobát rendezhetnek be maguknak.

A fürdőszoba kádas és külön található a mellékhelyiség. A konyha ideális méretű, könnyen elfér itt az új konyhabútor, a háziasszonynak elegendő helye marad és további előny, hogy a konyhából nem vesz el helyet a használati eszközök tárolása, hisz rendelkezésre áll erre a célra a konyhában egy külön beépített szekrény is. Amennyiben ettől is nagyobb konyhára lenne igénye, esetleg szeret nagyobb családi vagy baráti kört vendégül látni otthonában, akkor a közlekedő és a konyha egybe nyitásával még nagyobb teret nyerhet.

A felújítás legköltségesebb részével már nem kell foglalkoznia az új tulajdonosnak, hiszen új külső nyílászárók kerültek a régiek helyére, melyek hőszigetelt műanyagok, illetve több ponton záródó biztonsági ajtó került beszerelésre.

A kellemes hőérzetről és a meleg vízről távfűtés gondoskodik, emellett spilt klíma is beépítésre került, amely a nyári melegben hűt, de télen is biztosítja meleget, ez azonban megegyezés tárgyát képzi.

A társasház lakói csendes, intelligens, kedves emberek. Rendelkezésre áll itt közös tároló is. A társasház ablakai és ajtói a közelmúltban műanyag, hőszigetelt nyílászáróra lettek cserélve.

A belváros szíve pár perc sétára található, közlekedés szempontjából szintén nagyon jó választás, hiszen a közelben található a busz és a villamosmegálló is. Emellett itt minden a rendelkezésünkre áll, ami mindennapjaink kényelmét szolgálja: több élelmiszer üzlet, posta, bank, iskola, óvoda, bölcsőde, játszótér, gyógyszertár, orvosi rendelő, bevásárlóközpont, stb…Ez mind autó használata nélkül is elérhető.

Ez az ingatlan tökéletes lehet mindazok számára, akik nem kívánnak albérletet fizetni és egy alacsony költségvetésű kis otthon az álmuk. Ha Ön is lát benne lehetőséget, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet!

 

Soós Anna
 • +36 70 454-xxxx Megmutat