25.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Kiváló lehetőségeket rejtő felújítandó ház eladó az Őrség lábánál, mesés környezetben! (Hivatkozási szám: 2990)

8975 Szentgyörgyvölgy, +36 30 267-6032
  • alapterület: 110
  • telek mérete: 2635
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • cserépkályha fűtésű
  • gázkazán-fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Ez a tágas, világos ház egy dombtetőn található, közvetlen szomszédok nincsenek. Az udvar rendezett, minden irányban szemet gyönyörködtető a panoráma, úgyhogy aki valódi nyugalomra vágyik, vagy esetleg gazdálkodni szeretne, nem kell tovább ingatlant keresgélnie! 

 

A házba belépve egy kis előszobába érkezünk, aztán következik a hatalmas nappali, ahonnan balra az egyik utcafronti szoba, abból pedig egy másik szoba nyílik. A nappalin áthaladva egy kisebb nappalinak is betudható közlekedőbe jutunk, innen pedig mehetünk tovább a harmadik szobába, a fürdőbe, vagy a konyhába.

A falszerkezetek átrendezésével és a belső nyílászárók újragondolásával a két „nappalit” egybe nyithatjuk, s jelentősen megnövelhetjük a konyha, valamint a fürdőszoba méretét. Az épület alapterülete és a jelenlegi helyiségbeosztása lehetővé teszi, hogy igazán eleresszük a fantáziánkat és saját ízlésünknek megfelelő otthont teremtsünk ebben a csodaszép környezetben!

 

Szentgyörgyvölgy nem zárt szerkezetű település. A házsorok és a művelés alatt álló kertek a dombok, magaslatok tetején húzódnak. Maga a faluközpont három szeg: Kisszeg, Tiborszeg és Domjánszeg összeépülésével alakult ki. Vas és Zala vármegye határán, az Őrség, a Göcsej és a Hetés találkozásánál fekszik. Szelíd síkságok és felfedezésre hívó dombok, erdők váltakoznak. Bármerre is hagyjuk el a falut, nem fogunk csalódni. Varázslatosabbnál varázslatosabb kirándulóhelyek váltják egymást, akár gyalog, akár kerékpárral vágunk neki az útnak. Szentgyörgyvölgytől néhány kilométer Szlovénia, gyalog is át lehet sétálni, de háromnegyed órán belül gépkocsival elérhető a horvát és az osztrák határ is.

 

Igazi ritkaság, hogy ebben a kis faluban megtalálható egy római katolikus és egy református templom is, mindkettőben rendszeresen tartanak istentiszteletet. Egyedülálló intézmény a jól felszerelt idősek otthona, a szükséges alapvető élelmiszerekért és háztartási felszerelésekért pedig nem kell messzire autóznunk, beszerezhetjük őket a helyi boltban.

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváló lehetőségeket rejtő befektetési lehetőség, hívjon bátran, ne maradjon le róla!

Videó az ingatlanról

Dr. Horváth-Újhelyi Tamara
  • +36 30 267-xxxx Megmutat