28.800.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Köfém ltp. felújított 2 szobás panel lakás (Hivatkozási szám: 2808)

8000 Székesfehérvár, Köfém ltp. Köfém lakótelep +36 30 346-7458
 • alapterület: 47
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 2
 • félszoba: 0
 • emelet: 4
 • épület szintjei: 4
 • belső szintek száma: 4
 • panel
 • távfűtéses egyedi méréssel
 • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

A Köfém lakótelepen az egyik 4 emeletes panel ház 4. emeleti felújított, kétszobás lakását kínálom elsősorban fiatal gyermekes családoknak. Kiváló választás azoknak a családoknak, akik nyugalmas, élhető lakhatást keresnek a parkosított lakótelepen. A lakás belső terének felújítása is megtörtént. A konyhabútor praktikus elrendezésű. A burkolatok összeillő, hangulatos hatásúak. A panelprogramos felújítás során a szigetelés és külső nyílászárók cseréjét is elvégezték. Az ablakokon árnyékolót szereltek fel. A ház alacsony közösköltséggel működik, mérés alapú távfűtési költségelszámolás miatt nagyon alacsony a rezsiköltség. A hideg és melegvíz egyedi távleolvasós vízmérőkkel mért. Az ablakok a park fáira néznek.

Az előszobában beépített bútorzat van, praktikus, minden helyet jól kihasználva, nagy rakodótérrel. A tágas nagyszoba, és a kisebbik szoba alkalmas arra, hogy párok és gyermekes családok is kényelmesen rendezkedhessenek be. A szomszédok kellemes emberek, igazán jó ebben a közösségben élni a tulajdonos szerint.

A közelben van az iskola, óvoda, kis üzletek, bevásárló központok. A belvárosba és más irányokba a közvetlen közelben levő buszmegállóból indulva minden könnyedén elérhető. Az autópálya öt perc. A parkolás az utcán és a park oldalán is lehetséges, ezért mindig lehet szabad parkolót találni.

Csak be kell költöznie egy tisztasági festés után. Miért kellene az új lakásában a pénzt, sok időt, türelmet és hozzáértést igénylő felújításba kezdeni? Spóroljon pénz, időt, energiát! Ennek a lakásnak a megvételével mindezeket a kényelmetlenséget elkerülheti!

Ez a lakás befektetésnek is nagyon jó lehetőség, mivel a közvetlen közelben lévő üzemek munkatársai szívesen bérelnek ezen a lakótelepen lakást rövidebb, vagy hosszabb időre.

Nekem nagyon megtetszett a hangulatos, ésszerű felújítás, az elhelyezkedés, és a remek kilátás. A gondozott, zárt, távirányítóval nyitható lépcsőház is nyugalmat, rendezettséget áraszt. Az ár- érték arány nagyon kedvező, nem sok ilyet talál!

Ha Önnek is megtetszett ez a kiváló, jó áron levő lakás, ne habozzon, hívjon gyorsan, mert erre a lehetőségre többen is le fognak csapni. A fizetési feltételek rugalmasan alakíthatók, az ingatlan azonnal birtokba vehető!

Amennyiben a vásárláshoz hitelre van szüksége, független szakértőnk 12 bank ajánlatával segít Önnek abban, hogy ezekből, -a helyzetéhez igazodóan-, a legmegfelelőbbet tudja a kiválasztani.

Videó az ingatlanról

Staudt István
 • +36 30 346-xxxx Megmutat