42.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Körmend kedvelt részén ikerház eladó! (Hivatkozási szám: 2482)

9900 Körmend, +36 30 416-8387
  • alapterület: 138
  • telek mérete: 462
  • szobaszám: 4
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 3
  • belső szintek száma: 3
  • tégla épület
  • egyéb kazánfűtésű
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Tisztelt Ingatlankereső! Ez, a Körmend kertvárosi részén épült, kiváló állapotú ikerház egy csendes, nagyon csekély forgalmú zsákutcában “várja’ új tulajdonosát. Elsősorban többgyermekes család részére remek választás a 3 szoba plusz nappali kialakítású, igényes anyagokból megépített családi fészek, hiszen a tetőtéri, nagyméretű szobák egyikét kettéválasztva még így is óriási méretű lehet a 4 szoba. De kisebb létszámú család számára is sok lehetőséget biztosít, hiszen akár dolgozószoba, fitnesshelyiség, barkácsszoba is elfér a tágas, jó elrendezésű házban.

Ha az osztrák határhoz közel lévő családi házat keres egy csendes, kis forgalmú utcában, akkor ezt a jó elrendezésű, hangulatos kerttel rendelkező otthont érdemes megnéznie!

 

Autóval a kényelmes méretű garázsban, vagy a ház előtt is parkolhat. Az előkertben örökzöldek takarják a belátást és adnak árnyékot. A bejárati ajtóhoz egy praktikus fedett teraszon keresztül érünk el. Itt belépve a közlekedőbe jutunk, ahonnan az összes alsó szinten levő helyiséget könnyen elérjük. Jobbról a különálló mellékhelyiség és a fürdőszoba valamint a pincelejáró található. A száraz, jó elosztású pincében rengeteg rakodóhely áll rendelkezésünkre. Itt találjuk az új kondenzációs kazánt is, ami a felújított fűtési rendszeren keresztül biztosítja az otthon melegét. Jobbra a földszinti hálószoba kapott még helyet.

Szemben a nagyon tágas és praktikus, amerikai elrendezésű, egybenyíló konyha-étkező-nappali egységet találjuk. Itt valóban akár nagy létszámú családi, baráti összejöveteleket lehet tartani. A nappaliba az óriási méretű ablakon és teraszajtón át jut a napfény a lakásba, és innen tudunk kilépni a teraszra, ahol nagyszerű grillpartikat rendezhet.

 

Az étkezőből gyönyörű, egyedi kialakítású falépcsőn jutunk fel a felső szintre. Itt két szobát találunk, amiből a nagyobb dupla méretű, könnyen ketté választható igény szerint. Természetesen a felső szinten is alakítottak ki fürdőszobát. 

A könnyedén rendben tartható kertben számos növény, egy hatalmas gyümölcsfa és még egy melléképület is található. Engem az ingatlan elhelyezkedése és az a nyugalom fogott meg leginkább, ami a házat és az egész környéket jellemzi.

 

Hívjon, tekintse meg mielőbb, nehogy másvalaki előbb csapjon le rá!

 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Finta András
  • +36 30 179-xxxx Megmutat