34.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Kőszegen 2 szobás, erkélyes téglalakás eladó! (Hivatkozási szám: 2557)

9730 Kőszeg, Kossuth u. Belváros +36 30 416-8387
 • alapterület: 56
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 2
 • félszoba: 0
 • emelet: 2
 • épület szintjei: 2
 • belső szintek száma: 2
 • tégla épület
 • távfűtéses egyedi méréssel
 • parkolás utcán fizetős

INGATLAN LEÍRÁSA

Tisztelt Lakáskereső! Ha Kőszeg belvárosában egy jó ár-érték arányú, akár befektetésnek, bérbeadásra, de saját használatra is kiválóan alkalmas, két szobás lakást keres, amely erkéllyel is rendelkezik, akkor ne is keressen tovább!

Ez a lakás jó állapotú, gyorsan kiadhatóvá tehető, kicsi ráfordítással akár kényelmes, hangulatos családi fészek válhat belőle. Tökéletes választás egyedülállók, fiatal párok, illetve nyugdíjasok számára is. Méreténél fogva befektetésnek is ideális, hiszen az alacsony fenntartási költségű, kis-közepes méretű lakások mindig könnyebben értékesíthetők, illetve gyorsan bérbeadhatók.

 

A 80-as években épült, jó elrendezésű lakás a patinás kőszegi belváros közvetlen közelében található. Elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy akár gépkocsi használata nélkül is minden beszerezhető és elintézhető legyen, amire a mindennapokban szüksége lehet, ugyanakkor a közelben számos parkoló áll rendelkezésre, ami az itt lakóknak gyakorlatilag ingyenes. A parkolóból pár lépés után már az előtérben találjuk magunkat, és a tágas lépcsőkön könnyen és gyorsan feljutunk a második lakószinten lévő lakáshoz. A földszinten még egy saját zárható tároló is tartozik a hozzá.

 

A bejárati ajtón belépve, a közlekedőből balra nyílik a mellékhelység és a fürdőszoba. Egyenesen tovább a nappaliba, jobbra pedig a tágas étkező-konyhába és a kisebbik szobába jutunk. A konyhából még egy praktikus kis kamra is nyílik.

 

Az otthon melegét szabályozható távfűtés biztosítja, így a lakás fenntartási költségei alacsonyan tarthatók. A rendkívül világos, teljesen ablakozott nappaliból a nagyméretű erkélyre léphetünk ki, ahonnan csodás kilátás nyílik a csendes parkra és a közeli műemlék-jellegű épületekre. Ez a panoráma talán a lakás egyik legnagyobb vonzereje. Itt reggelente nyugodtan elfogyaszthatja kávéját, hétvégente kiülhet olvasni, de egy-egy baráti beszélgetésre is kiválóan alkalmas. Ha a két tágas szoba is kevésnek bizonyulna, akkor a lakás feletti padlástér beépítésével még akár két lakóhelyiség is kialakítható, így nagycsaládosoknak is remek választás.

 

Nekem az ingatlanban ez a nagyszerű adottsága és belvárosi elhelyezkedése tetszik a legjobban.

 

Ha Ön is lát benne lehetőséget, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet! 

Finta András
 • +36 30 179-xxxx Megmutat