62.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Lukácsházán patakparti, 4 szobás, felújított 2 külön lakrészes családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 1166)

9724 Lukácsháza, +36 30 577-5313
 • alapterület: 120
 • telek mérete: 635
 • szobaszám: 3
 • félszoba: 1
 • épület szintjei: 1
 • belső szintek száma: 1
 • tégla épület
 • gáz (cirkó) fűtésű
 • vegyes-tüzelésú-kazánfűtésű
 • van garázs
 • Ár: 62.000.000 Forint

INGATLAN LEÍRÁSA

Lukácsházán, a Gyöngyös-patak partján található ez a rendkívül igényesen kialakított, felújított, két külön lakrészes családi ház. Az itt meghirdetett ingatlan garantálja Önnek a luxust, ugyanis teljesen felújított és azonnal költözhető. Engem azonnal megfogott a ház különleges atmoszférája és egyedi stílusa. A konyhával és az étkezőrésszel egybenyitott, tágas, világos nappaliban a család minden tagja megtalálhatja a saját kis életterét és persze rokoni, baráti összejövetelekre is kiválóan alkalmas. A szobákat tágas és világos terek jellemzik. A 2 fürdőszobából az egyikben sarokkád, míg a másikban zuhanykabin várja a háziakat. Az ingatlan két külön lakrészként is funkcionálhat. Tehát több generációs családmodellben való életvitelre kiválóan alkalmas. Azoknak ajánlom, akik felnőtt gyermekeiket még szívesen otthon tartanák, de mégsem akarják elvágni az önállóvá válás útját. Azoknak is ígéretes otthonává válhat, akik szüleiket kívánják magukhoz venni. Engem nemcsak a ház esztétikus, rendezett belsőterei fogtak meg, hanem a 800 nm-es telek teljesen parkosított, több teraszrésszel kialakított, idilli kertje is lenyűgözött. Igazán idilli, különleges hangulatot és életérzést kelt a kert végében csörgedező Gyöngyös-patak. Hétvégéken pedig az egész család együtt élvezheti rokoni, vagy baráti körben a vízparti sütögetés varázsát.

A vételár részét képezi a ház mellett egy garázs is, a kertben meg egy óriási fészer, ami számtalan vállalkozási lehetőséget rejt magában.

Amennyiben Önök befektetésben is tudnak gondolkodni és az első lakrész is elegendő nagyságú a lakhatásukra, akkor ne keresgéljenek tovább, mert megtalálták az igazit!

A hátsó lakrészt magánszálláshelyként üzemeltetve, komolyabb plusz befektetés nélkül azonnali bevételekhez juthat családjuk, mivel köztudott, hogy Velem, Bozsok, Cák és Kőszeg környéke a túrázni, kirándulni vágyók közkedvelt helyszíne.

Éppen ezért természetkedvelő kisebb gyerekes családoknak is bátran merem ajánlani. A patakparti játszótéren mind a szülők, mind a gyerekek hamar baráti társaságra találhatnak. A közelben bölcsőde és óvoda is működik. Szombathely és Kőszeg is csak 10 km távolságra van. Az Ausztriában dolgozók pedig két határátkelőt is elérhetnek negyedórán belül.

Ha szívesen élnének ilyen környéken és környezetben, ebben a tágas, napfényes otthonban, ne halogassák a kapcsolatfelvételt velem, mert akár perceken is múlhat, hogy lecsúsznak erről a remek lehetőségről.

Amennyiben az ingatlanvásárláshoz a legkedvezőbb hitellehetőségeket szeretnék igénybe venni, 12 bank ajánlatai közül választjuk ki az Önöknek legmegfelelőbbet.

Nagyné Schaffer Kinga
 • +3630577xxxx Megmutat