94.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Magyar utcában 22 éve épített emeleti lakás eladó, gyönyörűen felújított, csendes, világos, klímás, bútorozott. (Hivatkozási szám: 2775)

1054 Budapest, V. kerület, Magyar utca +36 70 600-1908
 • alapterület: 66
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 2
 • félszoba: 0
 • emelet: 4
 • épület szintjei: 4
 • belső szintek száma: 4
 • tégla épület
 • gáz (cirkó) fűtésű
 • parkolás utcán fizetős
 • DD Energiatanúsítvány

INGATLAN LEÍRÁSA

Budapest szívében és egyben egyik legszebb környékén eladó ez a 2 szobás, tetőtéri ingatlan. Ez az elképesztően csendes, világos és gyönyörűen felújított lakás, több korszak stílusirányzatát is tükröző háromemeletes lakóházban található, nyitott, romantikus lépcsőházzal, udvarán gyönyörű kovácsoltvas rácsokkal fogadja az oda belépőket. Az eredetileg 2 emeletes épületet Hild Károly építette az ugyancsak neves építészünk Neugebauer József részére. Ami pedig még ennél is különlegesebbé teszi a házat, hogy hátsó tűzfalába beépítették a régi pesti városfal egy szakaszát. Mivel három egyetem közvetlen közelében található, diákok részére több mint ideális. A normál belmagasságú tetőtér 2000-ben épült, ezért a falak garantáltan nem penészesednek és nem kell aggódnia az épület korából adódó felújítás szükségességétől.

A lakásba belépve a stílusos folyosó fogad minket, ahonnan nyílik a lakás többi helyisége. A konyha ajtajai és a szobák szárnyas ajtajai illenek mind a modern, mind a régi lakberendezési stílust képviselő bútorokhoz. Az előszoba funkcióját ellátó folyosón több meleg hangulatot árasztó mahagóni színű ajtóval rendelkező beépített szekrény is található. Az egyik egy teljes falfelületet kitevő. A szobák ablakai a megszokottól eltérően olyan szögben lettek beépítve, hogy elősegítsék déltől-estig a maximális mennyiségű napfény beérkezését. Éppen ezért a lakás nagyon világos és rendkívül jó a hangulata. Tökéletesen alkalmas otthoni munkára, tanulásra. A nagy belmagasságnak köszönhetően még a tetőtér legalacsonyabb pontján is megvan az 1,90 cm. Ez lehetővé teszi, hogy akár a szekrényt is ide lehessen helyezni. A tágas konyha helyet ad az étkezőnek is, ahol az asztalnál egy nagyobb családi, vagy baráti ebéd, illetve vacsora esetén is teljes kényelemmel foglalhatnak helyet. Nekem nagyon tetszik maga az egész konyha, melynek mahagóni színű tömörfa pultja harmonizál a lakás többi fa felületével. Ritka eset, hogy egy belvárosi ingatlanba klíma legyen bevezetve, itt viszont mindkét szoba rendelkezik vele, hozzájárulva a megfelelő komfortérzethez. Nem kell megijedni a rezsiszámlától sem. A közösköltség nagyon kedvező és elképesztően alacsony az ára a fűtésnek is, az új cirkó kazánnak és radiátoroknak köszönhetően. Az új szaniterekkel rendelkező fürdőszoba és WC nemcsak igényesen kialakított, hanem rendkívül praktikusan külön helyiségben található.

Az ingatlan remekül frekventált helyen fekszik. Egyetlen perc sétára található a Károly-kert és a Dunapart is alig negyedórányi sétára közelíthető meg. Amennyiben befektetési szempontból keres ingatlant, akkor a környéken található egyetemek diákjaiból biztosan akad bérlője. A Kálvin-tér gyalog 6 perc, ahonnan a 2 metróvonalon villámgyorsan eljut a város távolabbi pontjaiba is. Amennyiben szíve a Pest belvárosához vonzza, de szeretne egy csendes, hangulatos utcában otthonra találni, akkor ez az ideális ingatlan Önnek, hívjon és legyen mielőbb az Öné!

Büki Károly
 • +36 70 600-xxxx Megmutat