39.776.100 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Mesés, egyszobás álomotthon eladó Lenti vadonatúj, hangulatos lakóparkjában, közel a belvároshoz! (Hivatkozási szám: 3111)

8960 Lenti, Liget köz +36 30 267-6032
 • alapterület: 47
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 2
 • félszoba: 0
 • emelet: Földszint
 • épület szintjei: 1
 • belső szintek száma: 1
 • tégla épület
 • hőszivattyú fűtésű
 • parkolás udvari beállóban

INGATLAN LEÍRÁSA

Igazi kis ékszerdoboz lesz Lentiben ez a most épülő, csodás lakópark a hatalmas platánfák ölelésében. A 12 lakásos társasházat az egykori óvoda épületének újra tervezésével álmodta meg a kivitelező. A lenyűgöző külső forma átgondolt elrendezésű lakásokat rejt, magas műszaki tartalommal, korszerű, fenntartható technológiával, igényes burkolatokkal, kellemes színekkel.

 

Jelenleg csak látványtervekkel szolgálhatunk, de a beruházás gőzerővel halad, s idén már együtt szilveszterezhet itt az új lakóközösség.

 

A lakásokban a teljes gépészeti rendszer takart és zajtalan. A vizes helyiségekben gépi pára-, és szagelszívás kerül kialakításra. Az ideális hőmérsékletről hőszivattyús központi hűtő-fűtő berendezés, padlófűtés, illetve központi lakásszellőztető berendezés gondoskodik. A világítás energiatakarékos, igény esetén távolról is vezérelhető. Valamennyi lakáshoz videókaputelefon tartozik. A megfelelő árnyékolásért motoros redőnyök, a bogár-, és bosszúságmentes nyári estékért szúnyoghálók felelősek. Mind a gépesítés, mind pedig a burkolatok helyi kereskedőktől származó termékek. Az esetleges garanciális ügyintézéseket így nagyban megkönnyíti, hogy mindent helyben, a városban lehet intézni a jövőben is.

 

A társasház belső udvarán egy japánkertben gyönyörködhetnek az itt lakók, s az egész Platánliget Park növényzete harmóniában áll az épületekkel. A kert párbeszédet folytat a házzal. A gyönyörűen parkosított udvar csobogókkal, térköves járdákkal tökéletesen leköveti az épületek letisztult stílusjegyeit, igazi esztétikai fokmérőként szolgálva. A komplexumhoz tartozik egy futópálya, szabadtéri kondipark, játszótér és más közösségi terek. Az itt élőknek nem kell törniük a fejüket, hogy hova helyezzék el kerékpárjukat, mivel közös kerékpártároló is kialakításra kerül a lakók számára. A hulladékgyűjtő edényzetek sem fogják elcsúfítani az impozáns környezetet, mert közös kukatárolóban lesznek elzárva.

 

A lakásokhoz opcionálisan kérhető okosotthon szolgáltatás, napjaink modern kényelmét megteremtve a távolról irányítás által. A megnyugtató biztonság érdekében igényelhető a riasztóbekötés is.

 

A lakásba egy kis szélfogón keresztül jutunk be, ahonnan a rendkívül tágas és világos, amerikai stílusú nappali-konyhába érkezünk. Reggeli kávénkat elfogyaszthatjuk a teraszunkon, de akár családi-baráti összejöveteleket is tarthatunk itt. A lakás többi helyiségét egy kis közlekedőn áthaladva érhetjük el: a hálószobát, a fürdőszobát és a WC-t. A fürdőszoba és a WC természetesen külön légtérben helyezkedik el.

 

A Platánliget Parkban lenyűgözően barátságos környezetben találhat otthonra minden korosztály. Fiatal vagy idősebb pár, esetleg egy kis család számára is ideális élettér ez a rendkívül modern és praktikus, alacsony rezsiköltségű, kényelmes ingatlan, közel a bölcsődéhez, óvodához, általános és középiskolához, s valamennyi lakossági szolgáltatáshoz, üzlethez, vendéglátóipari egységhez.

 

Lenti dinamikusan fejlődő kisváros a szlovén határtól 6 km-re. A település látványosan megújult az elmúlt 10 évben, folyamatosan szépül, fiatalodik. A kisváros otthont ad a rendkívül népszerű, szakmai körökben méltán elismert Lenti Termálfürdő és Szent György Energiaparknak, ami a lakóparktól gyalog is könnyen, 10 perc sétával elérhető. A fürdő vize 40 000 éves gyógyvíz, amely mozgásszervi problémák, gerinc, lumbágó, ízületi gyulladásos és kopásos megbetegedések kezelésére alkalmas. Az élményfürdőben minden korosztály és az egész család megtalálja a számára legmegfelelőbb fürdőszolgáltatást, legyen szó nyugodt percekről, vagy akár önfeledt élményteli fürdőzésről. Szakemberek szerint az Energiapark magyarországi viszonylatban is kiemelkedően nagy energiájú és olyan jótékony hatású energiavonalak találkozási pontjaiban fekszik, amely fürdőnket egyedülállóvá teszi egész Európában. Az itteni energiák egész testünkre hatva harmonizálják az energia áramlását, pozitív hatású folyamatokat indítanak be, melyek helyreállíthatják a testi és a lelki egyensúlyt.

A környék tele van látnivalóval, kedvelt túraútvonallal, és egyre nagyobb területet hálóznak be kerékpárutak. Egyedül az igényeink és a családunk kor összetétele szab határt a programválasztásunknak. Egész napos lustálkodás a strandon vagy aktív sportolással töltött kirándulás a környéken (kajaktúra, kalandparkozás, bringázás a Hetés dombjain)? Csak rajtunk múlik!

 

Új lakás vásárlásához kapcsolódó 5%-os adóvisszatérítési támogatás igénybe vehető!!!

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez az igazán remek vadonatúj lakás, ne habozzon, csapjon le rá mielőbb!

Dr. Horváth-Újhelyi Tamara
 • +36 30 267-xxxx Megmutat