57.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Mesés kis birodalom eladó egy örökpanorámás telken, hatalmas, gondozott udvarral, gyümölcsfa csemetékkel és diófasorral (Hivatkozási szám: 3027)

8885 Borsfa, +36 30 267-6032
 • alapterület: 100
 • telek mérete: 4267
 • szobaszám: 3
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 1
 • belső szintek száma: 1
 • tégla épület
 • gázkazán fűtésű
 • klímás-fűtés
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Ki ne szeretne kiegyensúlyozottabb lenni a mindennapok során? Egyetlen változtatás, amitől boldogabbak és nyugodtabbak lesznek az emberek: kiszakadni a városi környezetből és újra összehangolódni a pozitív energiákkal. Ebben a borsfai ingatlanban minden adott hozzá: gyönyörű természeti környezet, csodás kilátás a falura, szépen rendben tartott udvar, kívül-belül teljesen felújított, modern, fiatalos ház. Ráadásul az egyetlen szomszéd is 30 méterre lakik.

 

Ennek az ingatlannak minden négyzetméteréből árad az igényesség. A terület teljesen körbe van kerítve, a gyümölcsfa csemeték és a sövény ültetése gondos tervezésről árulkodik. Az udvar legmagasabb oldalán végig hatalmas diófák sorakoznak, s a háztól távolabbi részen erdei fák is megtalálhatók. Itt még a kerti munka és a fűnyírás is felüdülés, hiszen folyamatosan szépséges panoráma tárul elénk.

 

Belépve a házba azonnal magával ragad a friss, letisztult stílus, az elegáns, impozáns bútorok és az ötletes elrendezés. A tágas, amerikai stílusú étkező-konyha mellett egy kis mosókonyha és egy WC található, majd az étkező a nappaliban folytatódik, jelképesen elhatárolva tőle. Innen nyílik 3 szoba. A szülői hálóhoz kapcsolódik egy saját zuhanyzó+WC, de a nappaliból egy további fürdő+WC is elérhető. A két másik szobából kialakíthatunk két gyerekbirodalmat, de használhatjuk a helyiségeket vendéghálónak, dolgozószobának, vagy akár gardróbszobának is!

Az étkező-konyhából kimehetünk a fedett teraszra, ahol akár egy nagyobb baráti társaságot, vagy a tágabb családi kört is vendégül láthatjuk. Minden feszélyezettség nélkül tarthatunk itt egy-egy összejövetelt, hiszen kíváncsi szemek nem látnak be ide.

 

A házban a kellemes hőmérsékletről gázkazán és hűtő-fűtő klíma gondoskodik. Az elektromos fogyasztókat 3×16 A szolgálja ki.

 

Autónkkal bejárhatunk a zárt, szigetelt, járólapozott garázsba, amit – akárcsak a lakóházat – szintén riasztóberendezés véd. A garázsban, az autó mellett marad bőven hely a ritkábban használt holmijaink tárolására, de ami mégsem fér itt el, azt levihetjük a pincébe.

 

Hogy miért kiváló választás ez a csodás ingatlan?

– mert itt valóban biztosított a napi munka után a privát szféra;

– mert itt nem vonja el semmi a figyelmet a pihenésről, csendes és nyugodt a környezet;

– mert mind a ház belső szerkezete, felszereltsége, mind a parkosított udvar a kényelmet szolgálja.

 

Borsfa 700 fős település, közel a horvát határhoz, 8 km-re az M7 autópályától. Két oldalról erős lejtésű dombok övezik, hangulatos látványt nyújtva. A település hivatali ügyeit helyben intézik, a Becsehelyi Közös Önkormányzati Hivatal ugyanis itt kirendeltséget tart fenn. A faluban működik háziorvosi szolgálat és gyógyszertár.

A település egészen kicsi kortól kezdve nagy hangsúlyt fektet a környezettudatos szemlélet kialakítására. A Borsfai Kisvuk Óvoda Zöld Óvoda révén (2009-ben, 2017-ben és 2020-ban is sikeresen pályázott az intézmény e címre) kiemelten kezeli a környezet megismerésére, szeretetére, védelmére és a környezettudatosságra nevelést. Ennek érdekében alapvető tennivalójának tartja a fenntarthatóságra nevelést, a környezettudatos életvitel megalapozását – takarékosság, újrahasznosítás, hulladékgyűjtés -, a helyi lehetőségek és sajátosságok előtérbe helyezésével.

Ezek után nem meglepő, hogy a Borsfai Fekete István Általános Iskola pedig Ökoiskola címmel büszkélkedhet. Az “öko” szócska arra utal, hogy az iskola a tevékenységét olyan módon végzi, hogy közben a lehető legnagyobb mértékig megpróbálja tiszteletben tartani az élővilág érdekeit, s igyekszik minél kisebb károsodást okozni az ökoszisztémának. A cím azoknak a nevelési-oktatási intézményeknek az elismerését szolgálja, melyek átgondoltan, intézményesítetten, rendszerszerűen foglalkoznak a környezettudatosság és a fenntartható fogyasztás megvalósításával.

 

Igazi büszkeség gyermekeinket ilyen előremutató gondolkodást képviselő intézményekbe járatni!

Biztosak lehetünk benne, hogy ha ebben a szellemiségben nevelkednek a csemetéink, gyakori vendégei lesznek a közeli Budafapusztai arborétumnak, és előszeretettel fogják használni a helyi szabadtéri sportparkot is.

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a csodaszép kis birodalom egy dinamikusan fejlődő településen, hívjon bátran, ne maradjon le róla!

Videó az ingatlanról

Dr. Horváth-Újhelyi Tamara
 • +36 30 267-xxxx Megmutat