31.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Mezőberény központjában 3 szobás, dupla erkélyes lakás eladó! (Hivatkozási szám: 2457)

5650 Mezőberény, Gyomai út Belváros +36 70 943-5182
 • alapterület: 74
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 3
 • félszoba: 0
 • emelet: 2
 • épület szintjei: 3
 • belső szintek száma: 3
 • tégla épület
 • gáz (konvektor) fűtésű
 • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Mezőberényben, központi helyen eladó egy három szobás, második emeleti téglalakás. Az ingatlant befektetés céljából tudom ajánlani, valamint a kiváló elrendezése miatt 2-3 gyermek esetén is kényelmes lakhatást biztosít a maga 74 négyzetméterével.

A lakás 2004-ben felújításon esett át: vízvezeték és villanyvezeték csere történt, ezáltal Önnek erre már nem lesz gondja. Nekem elsősorban a dupla erkély tetszett meg ebben az ingatlanban, az egyik a város adta szépséget tudja nyújtani látványban, míg a másikat a csend és a nyugalom birtokolja, abszolút mentes a város zajától és a belső kertre tekint.

A lakást a második emeleten helyezkedik el, ebben a lakóegységben csak 5 lakás található, így igazán baráti a légkör és gondoskodó a szomszédság. Az ingatlan déli tájolású, rengeteg napfény jut be ezáltal a lakásba, így a villamos energiával sem nehéz spórolni. A fűtésről gázkonvektorok gondoskodnak, valamint a melegvizes ellátást átfolyós gázbojler szolgálja. Mind a külső, mind a belső nyílászárók fából vannak. A lakóegységnek jelenleg most folyik a szigetelése, így költséghatékony lesz fűtés szempontjából is.

A bejárati ajtón beérve az előszobába érkezünk, ahol van hely lepakolni a kabátot, táskát. Majd egy különálló helységben található a wc, tovább menve a nagy és világos étkezőbe jutunk, itt található a belső udvarra néző erkély. Az étkező helységből nyílik a kamra és mellette a konyha található. Az étkezővel szemben helyezkedik el a nagy szoba, mely igazán világos és erkélykapcsolatos. Ez az erkély városi kilátást biztosít. A nagyobbik szoba mellet található egy kisebb szoba, de azt a közlekedő felől tudjuk megközelíteni, ahol beépített szekrény is megkönnyíti a tárolást. A közlekedőből nyílik egy ajtó, ami a fürdőszobát rejti, mely káddal ellátott, valamint egy wc is helyet kapott itt. A harmadik szoba is világos, parkettás és mindegyik ablak redőnnyel ellátott.

Egy nagy közös tároló ad teret a földszinten minden olyan tárgynak, amit nem szeretne a lakásban tárolni. 

Az ingatlan tehermentes! 

Mivel a központi részen található, így minden fontos üzlet elérhető pár száz méteren belül.

Ha tetszik Önnek ez az ingatlan, akkor csapjon le rá! Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet!

Videó az ingatlanról

Bora-Köves Zsuzsi
 • +36 70 943-xxxx Megmutat