4.200.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Mezőnyárádon a falu szélén belterületi építési telek eladó! (Hivatkozási szám: 2618)

3421 Mezőnyárád, +36 30 403-1807
  • alapterület: 0
  • telek mérete: 2474
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0

INGATLAN LEÍRÁSA

Ez a Bükk hegységre néző lakóövezeti, építési telek kifejezetten jó adottságokkal rendelkezik, hiszen egy csendes utca legvégén helyezkedik el. Közvetlenül mellette mély árvízvédelmi árok húzódik, így garantált, hogy az ide építkező háza biztonságban lesz. Egyetlen közvetlen szomszéd van csak ahol laknak, de ők is csendesek. Minden közmű az utcában a szomszéd telek elől áthozható, nincs messze. A teleknek csak egy tulajdonosa van, így nem kell másokkal egyezkedni az eladás tekintetében. A terület a tulajdoni lap szerint 2474 m2 nagyságú, szabálytalan négyzet alakú, és teljesen sík, jelenleg néhány gyümölcsfa található rajta.

 

A telek 30%-ban beépíthető, tehát 740 m2-nyi épület is ráhúzható, jelenleg nincs körbekerítve.

 

Építési vállalkozóknak fantasztikus lehetőség lehet ez a telek, hiszen áron alul eladó és akár egy több lakásos társasház is elfér rajta. De ajánlom ezt a telket olyanoknak is, akik csendes helyre szeretnének építkezni és nem akarnak tíz milliókat fizetni csak a telekért. Engem a környék csendessége és a kulturált családi házas környezet fogott meg leginkább, ami teljesen szerethetővé teszi ezt a szép, nagy telket.

 

Szomszéd település a matyóföldi Mezőkövesd, ahol a híres Zsóry-fürdő is található.

Mezőnyárád mellett megy el a 3-as út és az autópálya sincs messze, tehát frekventált helyen van a település. A községben bölcsőde, óvoda, iskola, posta, házi orvosi rendelő és boltok mellett más szolgáltatások is igénybe vehetők.

 

Ha felkeltette érdeklődését ez a jó adottságokkal rendelkező építési telek, akkor ne habozzon felhívni, keressen bizalommal!

 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

 

Tasi Csaba
  • +36 30 403-xxxx Megmutat