19.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Mikepércsen 85 nm-es eredeti stílusú parasztház, felújítás alatti állapotban eladó! (Hivatkozási szám: 746)

4271, Mikepércs +36 30 323-1419
  • alapterület: 85
  • telek mérete: 850
  • emelet: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • cserépkályha fűtésű
  • Ár: 19.900.000 Forint

INGATLAN LEÍRÁSA

Eladásra kínálok Mikepércsen egy autentikus, tornácos, két szobás, vályogból épült (téglaalappal) parasztházat.
A ház jelenleg felújítás alatt áll és a tulajdonos gondosan ügyel arra, hogy az átalakítási munkálatokat úgy végezzék, hogy az eredeti jellege ennek a fantasztikus ingatlannak megmaradjon.
Ajánlom fiatal gyermekes párnak, mert a lakás méretét tekintve kényelmes életteret nyújt négy fő részére és a körbekerített udvaron biztonságosan kiengedheti gyermekeit játszani. Ugyanakkor az idősebb leendő tulajdonosok visszaidézhetik gyerekkoruk hangulatát, nosztalgiázás lehet benne minden eltöltött idő. Falusi turizmus céljára is remek lehetőség, csoportok fogadására, szállásolására. Az udvaron sok gyümölcsfa van, háziállatok tartásához ólok vannak kiépítve illetve vannak melléképületek műhely, vagy tárolás céljára. A fészer raktározáshoz ad lehetőséget, de garázsnak is kialakítható.
A ház nyitott tornácos, ahonnan még az eredeti fa bejárati ajtón mehetünk be a konyhába, ebédlőbe.
Ez a középső helysége a lakásnak, amelyből nyílik a két szoba. Az új fürdőszoba és a WC most lesz kialakítva. Mindegyik szoba fapadlós, fából készült hagyományos barna ajtókkal és ablakokkal.
A nagyobb szobában egy gyönyörű sötétbarna cserépkályha lett nemrég beépítve, melynek nemcsak a hatása, de a látványa is csak úgy ontja a jól eső meleget. A tetőszerkezete is hagyományos cserepes, jó állapota még hosszú évekig szolgálja a ház lakóit. Autóbuszmegálló, óvoda, iskola, gyógyszertár, boltok a közelben, pár perc séta alatt elérhetőek.
Szeretnénk megtalálni azt a leendő tulajdonost, aki szívesen él vagy nyaral majd ebben a remek parasztházban, ezzel tovább élesztve őseink építészeti örökségét.
Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárlásához, banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően, két hónapon belül már birtokba is veheti ezt a nagyszerű ingatlant!

Kiss Zoltánné
  • Debrecen
  • +3630323xxxx Megmutat