19.200.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Miskolc Andrássy úton, 56nm-es, 2. emeleti, erkélyes lakás, alkalmi áron eladó! (Hivatkozási szám: 581)

3533, Miskolc, Andrássy utca +36 30 629-8932
  • telek mérete: 0
  • emelet: 2
  • nincs lift
  • tégla épület
  • távfűtéses
  • erkély-/-terasz-van

INGATLAN LEÍRÁSA

Ezt a 2 emeleti, kis rezsiköltségű lakást kifejezetten fiatal pároknak, kisgyermekes családoknak ajánlom. A déli fekvés miatt jut bőven napfény az ingatlan minden helyiségébe. Nekem a lakás praktikus elrendezése és az erkélyről elém táruló panoráma fogott meg a legjobban. A hangulatos lakás mindkét szobája valamint a WC és a fürdő is felújításon esett át. Ez utóbbiak szép, mediterrán hangulatú csempéket kaptak. A lakás belseje, még alakítható és ha nagyobb teret szeretnénk, a konyha és az étkező fala kibontható, és máris egy amerikai konyhás lakás lehet az otthona. A közelben nagyon sok zöld terület van, ami a különböző sport létesítményeknek is köszönhető. Ez a sport szerelmeseinek bizonyára nagyszerű hír! Megtalálható iskola óvoda, játszótér és minden fontosabb intézmény is.
A város bármelyik pontját könnyen megközelítjük innen busszal, de akár villamossal is.
Ez a lakás nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, és ha Önnek is úgy tetszik, mint amennyire nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá!
Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtunk keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.

Tóthné Nagy Ibolya
  • +36 30 629-xxxx Megmutat