26.600.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Miskolc Avason gyönyörűen felújított 73nm-es, 3 szobás és gardrób szobás lakás, alkalmi áron eladó! (Hivatkozási szám: 601)

3524 Miskolc, Leszih Andor utca +36 30 629-8932
  • telek mérete: 0
  • emelet: 3
  • nincs lift
  • panel
  • lakótelepi
  • távfűtéses
  • erkély-/-terasz-van

INGATLAN LEÍRÁSA

Miskolc Leszih Andor utcában eladó egy 73nm-es, 3. emeleti erkélyes lakás. Elsősorban fiatal házasoknak ajánlanám , egyrészt mert teljesen gépiesített és bútorozott, másrészt ha hosszabb távra terveznek, három szobájában, a gyerekeknek is lehet saját birodalma. A tulajdonos ízlésének köszönhetően, a lakás minden helyisége meleg hangulatot áraszt magából. A felújításnál nagy hangsúlyt fektetettek a nappali kialakítására. Mennyezete  hangulatvilágítást, és egyik fala mű kő dekorációt kapott. A felújítás során, a teljes villamoshálózat ki lett cserélve, míg minden helyiség új burkolatot kapott. Tartozik hozzá egy pince is. A lakás tágas, világos, és nagyon tetszett, hogy ablakain, erkélyén kinézve, látható a csodás Bükk hegység.  Parkolás az utcán ingyenes, és a közelben megtalálható minden fontosabb létesítmény. Ha Önnek is úgy tetszik ez az ingatlan, mint amennyire nekem, ne várjon, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az öné mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!