71.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Miskolc elit negyedében kivételes áron dupla teraszos, panorámás, 2019-ben épült téglalakás eladó! (Hivatkozási szám: 2989)

3529 Miskolc, Knézich Károly utca Tampere +36 70 454-9294
 • alapterület: 80
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 3
 • félszoba: 0
 • emelet: Földszint
 • épület szintjei: 5
 • van lift
 • igen
 • belső szintek száma: 5
 • tégla épület
 • házközponti fűtésű
 • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Ezt a fantasztikus 2019-ben épült, dupla teraszos, panorámás, földszinti, 80 m2-es téglalakást Miskolc legelitebb lakóparkjában ajánlom családoknak, akik szeretik a rendezett, kulturált, csendes környezetet.

 

A kivitelező magas műszaki tartalommal készítette, biztosítva a komfortos, megfizethető mindennapokat.

A burkolatok, színek gyönyörködtetik a szemet, a hatalmas nyílászáróknak, valamint délkeleti fekvésnek köszönhetően pedig a lakás világos, árad be a napsütés!

 

Családi-baráti összejövetelek kiváló helyszíne lehet a teljes egészében átlátható, egybefüggő nappali-étkező-konyha, ahol konyhát a nappalitól jelképesen különíti el a burkolatváltás, az egész tér egyben 33 m2-es. Innen lépünk ki a 10 m2-es teraszra, mely tejüveg korláttal ellátott, így megmarad teljes egészében a privát szféra, nyugalomban élvezhetjük a napfelkeltét, napnyugtát.

 

A lakás hivatalosan földszinti, de a domborzat emelkedése miatt az utca felé első emeleti. Tehát elől az utca fölé magasodik egy szinttel, de hátul, a bejáratnál egyetlen lépcsőfok megtétele nélkül juthatunk be.

 

Mivel a szemközti épületek egy utcával alacsonyabb szinten találhatóak, el lehet látni fölöttük, így ez a lakás gyakorlatilag örökpanorámás! Mindez kivételes adottság, ugyanis ezen a területen a társasházak szorosan épültek egymás mögé, így legtöbb esetben csak a szemközti ház falát lehet látni.

 

Konyha jelenleg nincs beépítve, az új háziasszony saját igényei szerint alakíthatja ki. Mindkét hálószoba ideális méretű és napfényes, a nagyobból a reggeli ébredés után mindjárt kimehetünk a hátsó, térköves teraszunkra nyújtózni egy nagyot a friss levegőn! Ez a terasz akár be is építhető, plusz helyiséget adva a lakásnak, ezáltal a lakás alapterülete 94 m2-re növelhető.

 

A fürdőszoba lenyűgözően tágas, jelenleg sarokkád van benne, de zuhanyfülke, dupla mosdó kialakítására is van hely mellette.

 

Az ingatlant ajánlom vállalkozásoknak is, egyaránt alkalmas irodai tevékenységre, de befektetésként is kiváló választás, ezen a környéken, ugyanis az elmúlt három évben évente 30 %-kal nőttek az ingatlanárak.

 

Maga a lakópark 2019-ben épült a belvároshoz közel, így a város egyik legkedveltebb lakónegyedében kapott helyet. 

 

Rövid sétával eljutunk a Népkertbe, ahol játszótér, futópálya, sportcsarnok, jégpálya, étterem vár minket, innen a belváros pár percnyi útra van csak.

 

Nézze meg a képeket és ha Önnek is annyira tetszik ez a fantasztikus ingatlan, mint amennyire nekem, akkor ne várjon, hogy más csapjon le rá, vásárolja meg mielőbb!

 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet!

Soós Anna
 • +36 70 454-xxxx Megmutat