34.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Miskolc Kilián 80 nm-es felújítandó, bővíthető és alakítható stabil ház, alkalmi áron eladó! (Hivatkozási szám: 596)

3524 Miskolc, Észak Kilián +36 30 629-8932
  • telek mérete: 612
  • emelet: 0
  • tégla épület
  • zöldövezeti
  • gáz (konvektor) fűtésű
  • erkély-/-terasz-van

INGATLAN LEÍRÁSA

Miskolc Kilián, virágos barátságos kis utcájában, eladóvá vált ez a stabil, felújítandó 80nm-es családi ház. Fiatal házasoknak és idősebb korosztálynak is egyaránt ajánlom, mert a hatalmas nagy tereivel élhető otthont tudnak belőle kialakítani. A ház nagyon jól alakítható és tetőterében akár egy komplett lakással is bővíthető. Két szobája annyira tágas, hogy azokból is lehetne, akár négy külön szobát kialakítani. A ház szép világos, fűtését gázkonvektor biztosítja. Előszobáját a terasz irányában is lehet szélesíteni, így kaphatnánk egy világos és sok ablakos nappalit, bár már most is elég nagy a területe. Konyhája mellett található egy kamra, aminek a falait ha kibontjuk, máris egy nagyobb, mai igényeknek megfelelő teret kapunk. Ha mégis hiányolná ezt a hasznos helyiséget, a pincében is kialakíthatja, hiszen a teljes ház alatt pince található. Már ez a tény is mutatja a ház stabil alapját, melyet bátran lehet alakítani, személyre, vagy stílushoz szabni.
A telken garázs és melléképület található. Nekem tetszett hogy a kert mérete nem akkora, hogy sok időt igényeljen a karbantartása, ugyanakkor annyira még pont elég a mérete, hogy helyet szoríthassunk  egy kis konyhakertnek, ahol megtermelhetjük a húslevesbe való zöldségeket.
A ház környezete nagyon szép és jó volt sétálni kicsi a virágokkal és fákkal övezett utcán. A közelben található a Diósgyőri vár, Lillafüred, ahol rengeteg kiránduló útvonal található és nagyobb sétákat is tehetünk. A mindennapi élethez szükséges létesítmények is könnyen elérhetőek, mert a környéken minden megtalálható, amire egy családnak szüksége lehet.
Ha Önnek is úgy tetszik ez az ingatlan mint amennyire nekem, és látja benne a fantáziát, hogy mit lehet belőle kialakítani, akkor ne várjon arra, hogy más csapjon le rá!

Hívjon és vásárolja meg mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtunk keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül , így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!