20.800.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Miskolci panorámás nyaraló eladó! (Hivatkozási szám: 2960)

3533 Miskolc, Komlóstető +36 70 454-9294
  • alapterület: 97
  • telek mérete: 1530
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 2
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • fa szerkezetű
  • parkolás udvari beállóban

INGATLAN LEÍRÁSA

Kivételes lehetőséget ajánlok figyelmébe!

Ma az emberek többsége az állandósult stresszel és a túlhajszolt életmóddal küzd a legtöbbet, amely nemcsak fizikailag, de mentálisan is kimeríti őket. Szeretnének kiszabadulni a városi környezetből, és újra összehangolódni a pozitív energiákkal? Meleg szívvel ajánlom ezt a két, mesés környezetben lévő nyaralót, melyek egyike 44, a másik 52,8 négyzetméter területű.

A két külön bejegyzésű telket összenyitotta a jelenlegi tulajdonosa, igy a család idősebb és a fiatalabb generációja egymáshoz közel, mégis a privát szférát biztosítva élvezheti a vidéki nyugalom minden percét.

Ez a dupla telek panorámájával azonnal rabul ejti a szívünket, ugyanis teljes rálátás nyílik a Bükkre.

Mindkét telken fából épült nyaraló áll, teljes fantáziát engedve a felújításhoz új tulajdonosának. Mindkét házikó két szintes, nappalival, a tetőtérben hálóterekkel.

 

Az összesen 1530 m2-es telken van kiépített szalonnasütő filagóriával. Ebben a kertben zavartalanul pihenhetünk, napozhatunk a saját udvarunkban, a kisgyerekeket pedig hatalmas terület is folyamatosan játékra csábítja. Tavasztól-őszig csupa zöld vesz minket körül: virágok, gyümölcsfák, díszbokrok. Lélekmelengető az a nyugalom, ami itt minden négyzetméterből árad.

 

Hogy miért kiváló választás ez a csodás ingatlan?

– mert itt valóban biztosított a napi munka után a privát szféra;

– mert itt nem vonja el semmi a figyelmet a pihenésről, csendes és nyugodt a környezet;

– mert itt egymáshoz közel, mégis kellő távolságban élhet vagy nyaralóként használhatja akár két generáció

 

Az ingatlan Komlóstetőn található, mely külterületi zártkert, azonban autóval a város mindössze 5 perces utat jelent.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a mesés dupla ingatlan, hívjon bátran, ne maradjon le róla!Tekintse meg a képeket is és ha Önnek is annyira tetszik ez a fantasztikus ingatlan, mint amennyire nekem, akkor ne várjon, hogy más csapjon le rá, vegye meg mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet!

Soós Anna
  • +36 70 454-xxxx Megmutat