3.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Miskolci telephely kiadó! (Hivatkozási szám: 3151)

3525 Miskolc, Acélművek +36 70 454-9294
  • - nettő m2: 3000
  • 0
  • komfortos
  • átlagos
  • tégla épület

INGATLAN LEÍRÁSA

Ajánlom ezt a csarnokot olyan vállalkozásoknak, amelyek ipari tevékenységgel, raktározással, csomagolással, szereléssel foglalkoznak és éppen telephelyet keresnek.

Kiadóvá vált ez a 3000 m2-es ipari csarnok, melynek 2 bejárata van; mindegyik alkalmas kamion ki-, és beparkolására, súlykorlátozás nélkül megközelíthető.

A meglévő csarnokon kívül lehetőség van további fedett rész beépítésére, ami plusz 1000 m2-rel növeli a területet. Belmagassága 10 méter.

A telephely a DAM gyár területén található, a csarnok teljesen betonozott, autóforgalom a Kiss Ernő utca, valamint a Vasgyár út felől is megközelíthető. Az épület vas vázszerkezetű, tégla kiöntő falazattal ellátott, teljes alap betonozott.

 

A csarnokban a vállalkozási tevékenységet szolgáló terület mellett 3 szinten irodai és szociális helyiségek is megtalálhatóak: a földszinten a legnagyobb, 24 m2-es irodának, ügyfélvárónak, bemutató teremnek alkalmas helyiség mellett mosdó, kazánház és pince rész található. Innen a lépcsőn haladva az első emeleten kettő, egyenként 7 m2-es helyiséget találunk, egyike alkalmas lehet étkezőnek, másik pedig öltözőnek; valamint ezen a szinten 2 db szociális helyiség is található, melyek méreteiket tekintve lehetővé teszik zuhanyzó kialakítását is. A legfelső szinten 2 db helyiség van, mindkettő irodai tevékenységnek megfelelő méret, melyek ablakából belátható a csarnok egésze.

 

Az ingatlan jelenleg cég tulajdona, mely vállalja a közművesítést, (jelenleg csatorna a teleken, villany a telken, vízóra a telek előtt található), valamint igény szerint az irodai, valamint szociális helyiségek kialakításának kivitelezési munkálatait.

 

A telephely bérleti díaja 1.000,- Ft /m2 + Áfa/hó. Amennyiben vállalkozási tevékenységét nem bérleményben, hanem saját tulajdonú telephelyen szeretné végezni, a jelenlegi tulajdonos eladásra is kínálja a csarnokot!

Miskolcon jelenleg ár- érték arányban ez a legkedvezőbb ajánlat, ne maradjon le róla, hívjon minél hamarabb!

 

 

Gyakori kérdések?

Soós Anna
  • +36 70 454-xxxx Megmutat