9.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Miskolcon 39 m2-es, 1 szobás galériás téglalakás, áron alul eladó! (Hivatkozási szám: 413)

3532, Miskolc, Győri kapu +36 30 629-8932
  • alapterület: 39
  • szobaszám: 1
  • épület szintjei: 1
  • tégla épület
  • kertvárosi
  • fürdő és WC egyben van
  • gáz (konvektor) fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Miskolc Győri kapuban egy jól frekventált környéken, egy osztatlan közös udvarú 4 ingatlanos társasházban, eladásra kínáljuk ezt a 39 m2-es, tégla építésű házrészt.
Pár éve cserélték a villany és vízvezetékeket, valamint a nyílászárókat.  A lakás nagy belmagassága lehetővé tette, hogy egy galéria is kialakításra kerüljön, ami így jelentősen megnöveli a szoba, illetve a lakás hasznos területét. Az igen kedvező ár miatt, elsősorban befektetőknek ajánlom, hiszen némi belső felújítást követően gyorsan bérbeadható.
A földszinti elhelyezkedés miatt kiscsaládosok, vagy nyugdíjasok is otthonra találhatnak ebben az ingatlanban.
A helyiségek a délkeleti fekvésnek köszönhetően a reggeli és délelőtti órákban jól felmelegszenek. Nemcsak az alacsony vételár kedvező, hanem a rezsi is garantáltan alacsony lesz, hiszen a ház fűtését gázkonvektor biztosítja.
Az udvar zárt kertje kedvező feltételeket teremt a gyerekeknek is, a szabad levegőn történő játékhoz, mialatt a szülőknek elég fél szemmel figyelemmel kísérni őket.
Az ingatlanhoz jár még egy tároló helyiség, ami alatt egy kis pince is a rendelkezésére áll.
Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárlásához, hívjon! Banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően, két hónapon belül már birtokba is veheti ezt a nagyszerű ingatlant!
Amennyiben rajtunk keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie. A képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást.

Tóthné Nagy Ibolya
  • +36 30 629-xxxx Megmutat