56.200.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Miskolcon a Martin- kertvárosban 150 nm alapterületű, két lakótérre osztott esztétikus családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 1111)

3500 Miskolc, Martin-kertváros +36 70 612-5801
 • alapterület: 150
 • telek mérete: 548
 • szobaszám: 6
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 1
 • belső szintek száma: 1
 • tégla épület
 • gázkazán fűtésű
 • vegyes-tüzelésú-kazánfűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

A 548 nm telken álló, 150 nm családi ház, Miskolc Martin-kertvárosban található, amit pároknak, nagycsaládosoknak, az összeköltözést fontolgató pároknak ajánlok. Az ingatlan kívülről szigetelt, a tetőt jó állapotú cserép fedi. Az udvaron található 2 db nagyméretű garázs, a kaputól betonozott területen keresztül begurulhat a garázsba ezzel is védve autóját az időjárás viszontagságaitól. A garázsok mellett egy tárolóhelyiség is helyet kapott, ahol elraktározhatja a kertészkedéshez szükséges eszközöket. Rendezett az udvar, itt található egy kerti csap, van fúrt kút is, így eldöntheti hogy a növények öntözését melyik lehetőséggel oldja meg. Az ingatlan 2 külön bejárattal rendelkezik. Ebből az egyik a teraszról nyílik. A ház jelenleg két részre van osztva, ezért is van két bejárata és külön lakrésze. Az egyik lakrész 100 nm, a másik 50 nm. A nagyobb méretű részben 4 db egybenyíló szoba, folyosó, konyha, kamra, fürdőszoba, WC található. A kisebb lakrészben 2db szoba, előszoba, konyha, kamra és fürdőszoba került kialakításra. Egy ajtóval a két részt egybenyithatja, ha Önnek ez az igénye, de ha két életteret szeretne, mondjuk egy irodát, esetleg olyan tevékenységet folytat ,ahol fontos hogy ne zavarják, akkor ez már most megoldott. Kétféle módon fűtheti be az ingatlant, gázfűtéssel, vagy vegyestüzeléssel, ami Önnek a legmegfelelőbb! Külön tárolóhelyiség is tartozik az ingatlanhoz, ahol a fűtéshez szükséges anyagokat raktározhatja. Fürdőszobában zuhanykabin, és fürdőkád is megtalálható, teljes körűen felújított esztétikus kellemes látványt nyújtva. A villany három fázisról működik, amennyiben Ön szeret barkácsolni a nagyobb teljesítményű gépekkel, az sem jelenthet tehát problémát. A nyílászárók műanyagok, szép nagy ablakainak köszönhetően mindig besüt a nap, ezzel világos tereket biztosítva Önnek! A gyönyörű teraszon ha reggel elfogyasztja kávéját és közben hallgatja a madarak csicsergését, máris jól indul a nap! Nekem nagyon tetszik hogy sok lehetőséget rejt magában ez az ingatlan és hogy a terület zárt, nem látnak be a kíváncsiskodó tekintetek! Ha Önnek is annyira tetszik ez a nagyszerű ingatlan, mint amennyire nekem, hívjon mielőbb!
Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank kedvező ajánlataiból válassza ki Önnek a legmegfelelőbbet! Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már az Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan.

Videó az ingatlanról

Horváth Andrea
 • +3670612xxxx Megmutat