69.700.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Miskolcon napfényes, hangulatos családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 2892)

3531 Miskolc, Győri kapu +36 70 454-9294
  • alapterület: 398
  • telek mérete: 1024
  • szobaszám: 4
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 7
  • belső szintek száma: 7
  • tégla épület
  • gáz (cirkó) fűtésű
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Nagycsaládosok figyelem! Ajánlom ezt az igazán hangulatos, világos házat több gyermekes családnak, akik akár a nagyszülőket is szeretnék a közelben tudni, hiszen a ház kiválóan alkalmas akár két generáció részére is. Többféle módon átalakítható és egy hatalmas telken helyezkedik el, panorámás kilátással Miskolc városára és a Bükkre.

 

De kifejezetten jó lehetőség a befektetőknek is, hiszen könnyen vendégházzá lehet alakítani.  A több szint adottságait figyelembe véve külön-külön is ki lehetne adni az egyes szinteket, hiszen mindkét szinten van konyha és fürdőszoba is.

 

Vállalkozás számára is el tudom képzelni, hiszen a pincében az ipari áram miatt asztalos, vagy eszterga gépek is elhelyezhetők. Ugyanakkor gazdálkodásra alkalmas kert is van a házhoz, melyet jól ki tudnának használni azok, akik szeretnek kertészkedni.

 

Ez a 400 m2-es ingatlan egy csendes kis utcában található. Az épület felújításra szorul, de remek lehetőségeket rejt az ötletes elrendezése miatt. 

 

A legalsó szinten garázs és műhely található, ahol kedvére barkácsolhat a ház ura.

Innen a konyha szinjére érkezünk, ami nagyon tágas, elfér az étkező asztal is, kamra tartozkik hozzá. Innen lépünk ki a hatalmas kertbe. A kertből csodás panoráma tárul elénk, lábunk alatt hever Miskolc belvérosa, háttérben a gyönyörű Bükk Hegységgel. Ezen a szinten fürdőszoba is helyet kapott, valamint egy szoba is.

A lépcsőn tovább haladva jutunk a hatalmas nappaliba, mely boltívvel jelenleg 2 részre van választva. A nappali melegét itt önöttvas kálya adja.

Az 5. szinten 3 szoba, gardrób, fürdőszoba található biztositva a teljes kényelmet.

Felső két szint jelenleg beépítetlen, a ház új tulajdonosa kedvére alakíthatja mindkettőt. 

 

Az tetszik a legjobban ebben az ingatlanban, hogy ez a lehetőségek háza és csak a képzeletünk szabhat határt, hogy mennyi mindent lehet még kihozni belőle. Új tulajdonosa itt megvalósíthatja minden elképzelését és teljes nyugalomban élhet családjával.

 

A családi ház fűtése gázcirkóval és vegyes tüzelésű kazánnal működik, a meleg vizet pedig gázbojler szolgáltatja.

 

A közlekedés remek, pár perces távolságra vannak benzinkutak, bevásárlási lehetőségek, buszmegálló. Gyorsan elérhető Miskolc központja.

Ingyenes pakolás a garázsban, az udvarban és a nyugodt utcán is lehetséges. Ablakai egy olyan útra nyílnak, ahol autósforgalom nincs.

 

Rengeteg lehetőség rejlik ebben a házban, csak a képzelőerőn múlik, hogy mire lehet még hasznosítani. Ha Ön is látja a fantáziát ebben a házban, akkor keressen bizalommal!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

 

 

Soós Anna
  • +36 70 454-xxxx Megmutat