55.600.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Miskolctapolcán 2 szintes és 5 szobás családi ház, alkalmi áron eladó! (Hivatkozási szám: 645)

3500, Miskolc +36 30 629-8932
  • alapterület: 50
  • telek mérete: 532
  • emelet: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • gáz (konvektor) fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Miskolctapolca lankásabb utcájában, eladó egy 200 nm-es téglaépítésű családi ház.
Ez a ház láthatóan és érezhetően egy olyan épület, amelynek lelke, története van, amelyből nem spórolták ki az alapanyagokat és olyan stabilan áll, hogy még hosszú ideig szolgálni fogja a benne élők igényeit. N
ekem nagyon tetszik, hogy az erdő pár méterre található, így elsősorban, befektetőknek ajánlanám, mert természeti adottságai miat,t nagyon sokrétűen felhasználható az ingatlan. Nyugodtan építhet Tapolca turizmusára. Két szintje miatt, még valamilyen vállalkozásban is gondolkodhat az új tulajdonos. Mindkét szintjén található konyha és fürdő helyiség, így több generációs családmodell is kényelmesen megvalósítható. Négy szobája tágas, világos, és az erkélyről gyönyörű az utcakép.
Előkertje egy kis fantáziával igazi éke lehet a háznak. Tapolcáról tudni lehet, hogy igazi kincs a kikapcsolódni vágyók számára. Most épült strandja miatt, még jobban vonza a látogatókat.
Ez a ház nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, és ha Ön is ugyanúgy látja benne a fantáziát, mint ahogy én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Tóthné Nagy Ibolya
  • +36 30 629-xxxx Megmutat