35.300.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Monor csendes részén bővíthető családi ház, óriási telekkel eladó! (Hivatkozási szám: 853)

2200 Monor, +36 20 257-2507
  • alapterület: 43
  • telek mérete: 1711
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • gáz (konvektor) fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Megvételre kínálok Monor csendes részén egy 43 m2-es családi házat, hatalmas 1711 m2-es telekkel. Már gyermekkel rendelkező családoknak, vagy a családtervezés előtt álló fiatal pároknak ajánlom. És hogy miért? Mert a mostani 2 szoba bőven elég teret ad arra, hogy egy, vagy akár két gyerekkel is egy nagyon meghitt otthont alakítson ki. Ugyanakkor bármikor hozzáépíthet, ha ezen felül bővülne a család vagy a későbbiekben a nagyszülök is jönnének. A telek másik részébe is lehet építeni egy teljesen különálló ingatlant, amit akár bérbe is adhat, vagy később a szárnyaikat rebegtető fiataloknak át lehet adni, hogy próbálgassák az önálló életet. A házban található szobákban újak a burkolatok és az összes nyílászáró cserére került, redőnyöket és szúnyoghálókat is kaptak. A biztonságról riasztóberendezés gondoskodik. A kert kiválóan alkalmas zöldség-gyümölcs termesztésre, állattartásra és még mindig maradna hely arra, hogy kialakítson egy kis pihenő részleget pavilonnal, medencével, esetleg a gyerkőcöknek egy saját játszótérrel. Házi állatoknak is bőven jut hely legyen szó két lábúakról, vagy négy lábúakról. Van itt még egy 18 m2-es melléképület is, melyből egy kisebb pince nyílik, mindkettő bőségesen helyet nyújt tárolásra, pakolásra.
A közelben található az iskola, óvoda és ugyancsak a rendelő, gyógyszertár, bevásárlóközpont, ahol beszerezheti mindazt, amire csak szüksége van Önnek és családjának. 5 perc sétával érhetünk el buszmegállót, 15 percnyire pedig a vasútállomást.
Nézze meg a videót és ha Ön is látja a lehetőséget ebben a kitűnő ingatlanban, akkor ne várja meg, hogy más csapjon le rá! Hívjon és vásárolja meg mielőbb!
Ha kedvező hitellehetőséget szeretne az ingatlanvásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet! 

Videó az ingatlanról

Dornai Nikolett
  • +3620257xxxx Megmutat