63.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Monoron, csendes zsákutcában 2 külön lakásból álló 2 szintes családi ház, 2 garázzsal eladó! (Hivatkozási szám: 817)

2200 Monor, +36 20 257-2507
 • alapterület: 200
 • telek mérete: 896
 • szobaszám: 6
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 2
 • belső szintek száma: 2
 • tégla épület
 • gázkazán fűtésű
 • gáz-(cirkó)-fűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Eladóvá vált Monor csendes részén egy összesen 200 m2-es, kétszintes családi ház, hatalmas önálló kerttel, 2 garázzsal, nyári konyhával. Mivel egy zsákutcában található, így csak az utcában lakók, vagy az őket látogatók forgalmával kell számolni. Az ingatlant elsősorban nagycsaládosoknak, vagy többgenerációs családoknak ajánlom, de befektetésnek is fantasztikus lehetőség. Mivel mind a két szint zárható bejárattal rendelkezik, nem akadály az sem, hogy az egyik szintet ki lehessen adni. Nekem ez tetszik a legjobban a házban. Akár a nagyszülök, a gyerekek, vagy egy bérlő rendezkednek be a felső szintre, mindenkinek megmarad a privát szférája ugyanakkor a szeretteink közelsége jóleső érzéssel tölti be a mindennapjainkat. A házban a nappalival együtt összesen 6 szoba található, ebből az alsó szinten 3, míg az emeleten 2 szoba található. Kivétel nélkül mind nagyon tágas, így kényelmesen el lehet férni. Az épület úgy lett kialakítva, hogy mindkét szinten egy fürdőszoba és egy konyha is rendelkezésre áll. Az emeletre az előszobából vezet fel a lépcső. Az alsó szint konyhájában kamra is található, így több hasznos területe marad a konyhának. A nyárikonyha nagy előnye, hogy a sütés-főzést nyugodtan intézhetjük itt, így a ház tiszta és illatos maradhat. A parkolásra 2 garázs van, de nagyobb családi összejövetelek esetén az udvarban is bőben van erre hely. Csak a fantáziánk szabhat határt, hogy a kertet hogyan hasznosítjuk. Játszóteret alakítunk ki a gyerkőcöknek, kerti pavilonnak adunk helyet a sütögető mellett, gyümölcsfákat ültetünk és veteményes kertet csinálunk. Redőny és szúnyogháló található az ablakokon, a ház pedig riasztóval védett illetve fúrt kút is gondoskodhat a vízellátásról.
A környék nagyon csendes és nyugodt, így itt igazi kedves otthonra lelhet. A közelben megtalálható minden ami szükséges, iskola, óvoda, rendelő, gyógyszertár, bevásárlóközpontok és természetesen jásztótér is. Monor erőssége a borvidék, de a közelben elhelyezkedő Strázsahegy is fantasztikus lehetőséget biztosít arra, hogy  a családdal, barátokkal együtt lehessen kirándulni, vagy megnézni a kilátót. Monor kiválóan fejlődő város, például  a közlekedési útvonalak is fel lettek újítva az elmúlt időszakban, azóta teljesen zökkenőmentes a közlekedés.
Nézze meg a videót és ha Önnek is annyira tetszik ez kiváló lehetőségekkel rendelkező ingatlan, akkor hívjon mielőbb és vásárolja meg! Ne várja meg, hogy más csapjon le rá! Ha kedvező hitellehetőséget szeretne, akkor hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek  legmegfelelőbbet!

Videó az ingatlanról

Dornai Nikolett
 • +3620257xxxx Megmutat