16.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Most nyisson vállalkozást Belecskán, nincs ennél jobb lehetőség! 2 üzlethelyiség, házrésszel, befektetői áron! (Hivatkozási szám: 2575)

7061 Belecska, Fő út +36 30 686-8320
  • alapterület: 322
  • telek mérete: 1786
  • szobaszám: 6
  • félszoba: 4
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • vegyes tüzelésű kazánfűtésű
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Nagycsaládosoknak, vállalkozóknak és a falusi életet kedvelőknek ajánlom ezt a lehetőségekkel teli ingatlant. Ha vállalkozói tevékenységet folytatna, a falun áthaladó forgalom kiszolgálására is remek befektetési alap. Adottságainak köszönhetően bolt, üzlet, vagy vendéglátó egység üzemeltetésére is szinte azonnal alkalmas. Amikor beléptem az ingatlanba egyből elfogott a kreativitás. Elképzeltem egy kisboltot, mellette egy étteremmel, ahol a teraszon a vendégek kellemesen cseverésznek. Remekül működött korábban, most csak egy kis “életet” kell bele lehelni. Miért ne lehetne az Ön, akit ugyanígy megfog ez az érzés?! De, ha inkább átalakítaná, akkor egy nagyobb család számára is remek választás, hiszen magáncélra is lehet használni, miközben akár egy részét ki is lehet adni, hogy folyamatos bevételt teremtsen. Az már a szerencsés új tulajdonostól függ, hogyan szeretné hasznosítani az ingatlant. Az 1786 nm-es telken a két üzlettér összenyitható és a nagy ablakainak köszönhetően világos, kellemes hangulatot biztosít. Melléképületei átalakíthatók, akár még állattartásra is alkalmasak. A padlás rengeteg tárgy, szezonális, vagy ritkán használt holmik befogadására alkalmas, sőt átalakítható, de még akár egy teljes lakószint is építhető rá. Lokációját tekintve a falu csendes, nyugodt környezetében található. A buszmegálló gyalogosan 2 perc alatt megközelíthető, parkolni az ingatlan udvarán található garázsban, illetve az ingatlan elött tudunk. Nekem nagyon tetszik ez az épület, mert nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, remek kiindulási alap. Részben felújítandó állapota sem befolyásolja a lehetőségek tárházát.
Ha ugyanúgy látja benne a fantáziát, ahogy én vegye fel velem a kapcsolatot ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Videó az ingatlanról

Fekete Olívia
  • +3630686xxxx Megmutat