39.990.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Nádorváros és Marcalváros határán eladó egy 2. emeleti 61 nm-es, 3 szobás, erkélyes panel lakás! (Hivatkozási szám: 3931)

9024 Győr, Zrínyi utca Marcalváros I. +36 20 244-6776
  • alapterület: 61
  • telek mérete: 0
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 0
  • emelet: 2
  • épület szintjei: 5
  • belső szintek száma: 5
  • panel
  • távfűtéses egyedi méréssel

INGATLAN LEÍRÁSA

Elsősorban azoknak ajánlom ezt a lakást, akik nagyobb otthont szeretnének, mert a gyerekeinek már szükségük van, vagy hamarosan szükségük lesz saját szobára, de akár befektetésnek is kiváló választás!

 

A legnagyobb szobának (a nappalinak) van erkélye, ami a belső udvarra néz, ahol a játszótér is van. Egy fárasztó nap végén, kikapcsolódásként ide kiülve békésen nézhetik a naplementét.

A három szoba megadja a lehetőséget, hogy 2 hálószobájuk és egy nappalijuk legyen, de egy kis fantáziával a fürdővel és a konyhával közös fallal rendelkező szobába be lehet vinni a konyhát (ezzel egy elég nagy konyhát létrehozva, ahol kényelmesen lehet étkezni is), a konyhából pedig egy kis szobát lehet kialakítani. De ez már az új tulajdonosok elképzelésén és fantáziáján múlik, hogyan gondolják újra a lakás elosztását.

 

A lakás alapvetően költözhető állapotban van, de azért ráfér a felújítás. A ház a panelprogramban külső szigetelést kapott. Ekkor lettek a nyílászárók műanyag nyílászárókra kicserélve és redőnyökkel is ellátva.

Egyedi mérős központi fűtés adja a meleget és központilag biztosítják (egyedi mérőórával) a meleg vizet.

Mivel a lakás a második emeleten található, idősebbek számára is könnyen megközelíthető.

A lépcsőház és a folyosók is szépen tisztán vannak tartva, a szomszédok jól szituáltak és csendesek.

A ház belső udvarán van egy játszótér és ingyenes parkolási lehetőség az ott lakók számára!

 

Egy Coop bolt és a helyi járatú buszmegálló kb. 50 méterre van a lépcsőháztól, a közelben pedig általános- és középiskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelők, egy kicsit távolabb Tesco Szupermarket, Posta, még arrébb Penny, Lidl és Rossmann üzletek és egy OTP fiók is található.

Ideális nagycsaládosoknak, de befektetőknek is remek lehetőség, mert ezen a környéken szívesen laknak az emberek.

 

Ha nagycsaládosok szemével nézem ezt a lakást, akkor az tetszik leginkább benne, hogy csendes, nyugodt környéken van, ezért biztosítani tudja a nyugalmat a pihenéshez, kikapcsolódáshoz a munka után. A gyerekeknek közel van a játszótér és iskolába, óvodába vagy bölcsődébe se kell messzire vinni őket.

 

Hívjon, ha el tudja képzelni magát, vagy családját ebben a lakásban!

 

Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már az Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan!

 

Koczkás József
  • +36 20 244-xxxx Megmutat