59.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Nagykállóban 4 szobás családi ház hatalmas telken eladó! (Hivatkozási szám: 2290)

4320 Nagykálló, +36 30 383-1236
 • alapterület: 260
 • telek mérete: 4400
 • szobaszám: 4
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 3
 • belső szintek száma: 3
 • tégla épület
 • gázkazán fűtésű
 • vegyes-tüzelésú-kazánfűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Együtt, mégis külön? Ha ebben gondolkodik, és több generáció összeköltözéséhez keres ingatlant, már meg is találta! Az udvarban ugyanis egy nagyobb méretű emeletes házon kívül egy kisebb, teljesen különálló, szintén kétszintes épület is található, amely jelenleg lakóépületként van berendezve, így két külön háztartás tud békésen élni az udvarban. De akár irodaként, vagy üzlethelyiségként is használható, amennyiben vállalkozást működtet.

Ezt a Nagykálló szélén, főúthoz közel, mégis abszolút zöldövezetben található kertes családi házat ajánlom gyermekeseknek, vagy gyermekvállalás előtt állóknak, mert a házban garantáltan lesz minden családtag számára egy nyugodt birodalom, melyet a magáénak érezhet.

A 4400 m2-es telken elhelyezkedő 260 nm-es ház ideális otthont jelent egy bővülő család számára. Ami a szobák számát és a helyiségek nagyságát illeti, garantáltan lesz minden családtag számára saját szférája, melyet a magáénak érezhet, sőt! Az egész emeleti rész lehet a gyermekek birodalma, ahol kedvükre játszhatnak, a földszinti hálószobában pedig a szülők megpihenhetnek.

Tágas, egybefüggő, áramló terek jellemzik a földszintet, ahol a konyha, étkező, nappali egy légtérben helyezkedik el, így a főzés közben is együtt lehet a család, valamint aktív társasági életet élőknek is kiváló, és a konyhában tüsténkedő háziasszony sem érzi kirekesztve magát. Engem éppen ez fogott meg legjobban a házban, hogy belépve, már-már egy loft lakásra emlékeztető, egészen hatalmas, osztatlan tér tárul elénk. Ez az új lakók mindennapi életvitelét rendkívüli mértékben fogja szolgálni.

A konyha mérete igen praktikus, hiszen minden könnyedén elérhető benne.

A tágasság érzését a nyitott galéria még tovább fokozza.

A lakószobák a ház két oldalán helyezkednek el, így többgyermekes családok esetében megoldható, hogy a gyerkőcöknek egymás melletti szobákban legyen kialakítva a saját kuckójuk, míg a nappali-konyha-étkező túlsó felén a szülői hálószoba van kialakítva.

A szülői hálószoba mellett találjuk a WC-vel egy helyiségben lévő nagyméretű fürdőszobát, ahol egy fürdőkád kapott helyet. A folyosón tovább haladva elérjük a mosókonyhát; innen vezet lépcsősor az emeleti galériára. Ez az emeleti rész jelenleg egy egybefüggő helyiség, így számtalan térrendezési lehetőséget rejt magában: funkcionálhat gardróbhelyiségként, mellette lehet a gyermekek birodalma, vagy pihenőkuckó, de akár egy sikkes házi könyvtár létrehozásához is kiválóan alkalmas itt a tér, a lehetőségeknek csak a képzelet szab határt.

A járólappal szerelt helyiségekben padlófűtés van, a kellemes és egyenletes melegről elsődlegesen egy gázkazán gondoskodik, a szobákban radiátorokon keresztül történik a fűtés. A gázkazán mellett van egy vegyes tüzelésű kazán is, így eldöntheti, melyik energiaforrást választja és milyen mértékben, a hideg téli estéken. A 2005-ben, téglából épült épület szigetelve is van.

 

A nappaliból kilépve egy hangulatos teraszra jutunk, ahol nyugodtan élvezheti a reggeli kávéját, miközben gyönyörködhet a virágok, bokrok látványában.

A hatalmas udvaron kerti parti megrendezéséhez is marad elegendő tér, ahol a barátait, családtagjait vendégül tudja látni, és akiket akár kényelmesen el is szállásolhat a különálló lakrészben.

A hűsölés fokozásához medence telepítéséhez is talál elegendő szabad területet. Gyermekei, házi kedvence számára is van hely bőven a mozgásigényük kielégítésére. A környék lokációja rendkívül vonzó, amennyiben fontos Önnek a nyugodt környezet.

A ház alatt található még két külön bejáratú garázs is, ahol nemcsak biztonságban tudhatja az autóit, de amely alkalmas minden, kerti tevékenységhez szükséges eszköz tárolására is.

A különálló kétszintes lakóépület 2019-ben épült. A földszint 42 nm nagyságú, az emeleti rész 24 nm területű. A lakóingatlan kellemes életteréül fog szolgálni a leendő lakóinak. Fűtése klímaberendezéssel megoldott.

Az óriási és igen ritka 4400 nm telekterület lehetővé teszi, hogy igény szerint telekmegosztással, akár két külön helyrajzi számon szerepeljenek a nagyobb és a kisebb lakóház.

Ha Önnek is úgy tetszik, ahogy nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne az ingatlan vásárlásához igénybe venni, ebben is tudok segíteni. Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

 

Fodor Andrea
 • +36 30 383-xxxx Megmutat