22.490.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Nagykanizsa kedvelt városrészében eladó ez a 2 szobás, hangulatos, dupla loggia-s, első emeleti lakás! (Hivatkozási szám: 3891)

8800 Nagykanizsa, Zemlén Győző utca Keleti városrész +36 20 519-8706
 • alapterület: 54
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 2
 • félszoba: 0
 • emelet: 1
 • épület szintjei: 11
 • van lift
 • belső szintek száma: 11
 • csúsztatott zsalu
 • házközponti fűtésű
 • parkolás utcán ingyenes
 • CC Energiatanúsítvány

INGATLAN LEÍRÁSA

Megunta már az albérletet és saját lakásba költözne? Szeretne párjával egy nagyvárosi, de ugyanakkor csendes szerelmi fészket, egy igazi hangulatos otthont kialakítani? Van egy gyermek, akinek külön szoba kell? Befektetne egy kiváló adottságú ingatlanba, ami könnyen kiadható? Ne keressen tovább, hiszen most megtalálta!

Megvételre kínálom ezt az 54 m2-es, 2 szobás, dupla loggia-s, otthonos lakást Nagykanizsa keleti városrészében. 

 

A lakásba lépve az előszobába érkezünk, ahonnan jobbra is, balra is egy-egy szoba található. A nagyobbik és a kisebbik szoba egyaránt rendelkezik loggiával!

A nagyobbik szoba nappali is lehet, a kisebbik szoba pedig háló-, gyerekszoba, vagy dolgozószoba.

A bejárattal szemben a konyhába jutunk, ami mellett a kádas fürdőszobát találjuk. A lakás praktikus elrendezésének köszönhetően a wc külön helyiségben kapott helyet.

Az ingatlan keleti tájolású, így világos, de egy forró nyári napon mégsem melegszik túl, ráadásul ebben az ablakokon lévő redőnyök is segítenek.

 

A fűtésről és meleg vízről a házközponti kazán gondoskodik. Mivel a ház szigetelését már elvégezték, nem szökik ki a meleg a falakon át sem. 

 

A lakáshoz tartozik még egy kis saját tároló, ami a lakás mellett található!

 

A környéken könnyedén és gyorsan elérhető gyermekünk számára bölcsőde, óvoda, iskola, játszótér, futballpálya. Kisebb bevásárláshoz vannak kisközértek, de nagyobb üzleteket is találunk alig pár száz méterre: Tesco, Lidl, Aldi, Penny. Barkácsoláshoz az Obit tudom ajánlani, burkoláshoz a Dr. Padlót. Háziorvos, kórház is mindössze 1 km-es körzetben, a gyógyszertár pedig a ház mellett található. Kicsit nagyobb távolságra, kb. 2 km-re bankokat, telefon-, és Tv szolgáltatókat, piacot találunk.

 

A buszmegálló alig 200 méterre van a háztól. A 7-es főút autóval mindösszesen 5 perc alatt elérhető, így könnyedén eljuthatunk a Balatonra, Budapestre, de akár a 30 km-re lévő Horvátországba, vagy 40 km-re található Szlovéniába is.

Nekem nagyon tetszik, hogy a ház részt vett a panelprogramban, így a lakás energetikai besorolása a kedvező C kategoriába esik! 

A tulajdonosok gondos odafigyelésének köszönhetően  az összes nyilászáró ki lett cserélve, az ablakok redőnnyel rendelkeznek. Az emeleten külön belső zárható ajtó van a 3 lakás eléréséhez, így is növelve a biztonságot. Nagyon jónak tartom, hogy bár nagyvárosi élet van, mégis csendes, nyugodt kis környezetben élhet majd itt az új tulajdonos – és adott esetben családja- egy fantasztikus lakásban.

Önnek is annyira megtetszett ez az ingatlan, mint nekem? Akkor ne késlekedjen, hívjon, mert hamar lemaradhat róla! 
 

Amennyiben hitelből szeretné megvásárolni a lakást, úgy figyelmébe ajánlom képzett hitelügyintézőnket, akinek segítségével egy ingyenes konzultáció után ki tudják választani 12 bank ajánlatából a legmegfelelőbbet.

Videó az ingatlanról

Németh Gábor
 • +36 20 519-xxxx Megmutat