29.400.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Nagyméretű telkek Fehérvárcsurgó rekreációs területén! (Hivatkozási szám: 3198)

8052 Fehérvárcsurgó, Rekreációs terület tópart +36 30 346-7458
  • alapterület: 0
  • telek mérete: 5010
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0

INGATLAN LEÍRÁSA

Kiemelt rekreációs területen 4 db nagyméretű építési telek eladó!

Székesfehérvártól 20 km-re, a Fehérvárcsurgó kiemelt rekreációs építési övezetébe tartozó területen, a Csurgói-víztározó település felőli, ÉK-i partján eladó 4 db, egyenként 5010 m2-es építési telek.

 

Elsősorban a beruházásban és befektetésben gondolkodóknak, vagy a nagy családi otthont kedvelőknek ajánlom a figyelmébe ezt a telekcsoportot. A telkek a dombtetőn futó útról közelíthetőek meg. A DNY-i irányban a tó felé enyhén lejtő terep hatalmas lehetőség egy kreatív építész számára, hogy egy tájba illő, akár több célnak is megfelelő építményt tervezzen.

 

A telkek összevonhatóak. Az összevonással lehetne igazán kihasználni szabadon álló, maximum 40%-os beépítési lehetőséget. Az akár 6 m magasságú épületek is tájba illeszthetőek. Egy esetleges telekösszevonás után, a tó felől nézve adott egy nagyobb léptékű épület gyönyörű, teraszos kialakításának lehetősége, -a DNY-i fekvéssel és a panorámával-, amit nem zavar előtte álló épület. Ez egy nagyobb beruházási projekt alapjául is szolgálhat.

 

A közművek, úgy-mint a villamosenergia-, víz-, gáz közterületen keresztül elérhető. A szennyvíz elhelyezésre jelenleg zárt tárolót kell építeni.

A telkek mindegyike 5010 m2. A telkek ára az elhelyezkedéstől függő, rajz szám szerint:    

1.  29,4 M Ft

2.  30,9 M Ft

3.  33,4 M Ft

4.  35,9 M Ft

 

A területen a rekreációs funkciónak megfelelő és az azt kiszolgáló épületek építhetőek. A Csurgói-víztározónak kiemelkedő horgászati adottságai vannak. (Harcsafogás és bojlis horgászat, versenyek.) A falu közelsége, -a folyamatos ottlakást, vagy rövid pihenést, gyógyítást, -sportolást, -turisztikát szolgáló és támogató létesítmények együtt, – vagy egymás mellett, kiemelkedő beruházási lehetőséget teremtenek.

 

Az utca csendes, rendezett, könnyen megközelíthető. A településen óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, megtalálható. Közel 12 perc alatt ki lehet jutni a főútra, Székesfehérvár 25 perc alatt elérhető.

 

Nekem nagyon megtetszett a nyugalmat árasztó környezet, a panoráma és a sokcélú hasznosíthatóság. Ezek az egyedi adottságok megadják a lehetőséget arra, hogy aki ebben fantáziát lát, megalapozza vállalkozását, vagy megteremtse nyugalmas otthonát.

 

Több szomszédos telek összevonásának a lehetősége csak annak adott, aki gyorsan dönt! Ha Önnek is megtetszett, ne habozzon, hívjon gyorsan, mert nagyon kevés ilyen rendkívüli adottságú ingatlant találhat, és biztos vagyok benne, hogy sokaknak tetszeni fog.

 

Amennyiben a vásárláshoz hitelre van szüksége, független szakértőnk 12 bank ajánlatával segít Önnek abban, hogy ezekből, -a helyzetéhez igazodóan-, a legmegfelelőbbet tudja a kiválasztani.

Videó az ingatlanról

Staudt István
  • +36 30 346-xxxx Megmutat