119.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Napfényes, panorámás családi ház eladó Szarvaskőben! (Hivatkozási szám: 3326)

3323 Szarvaskő, +36 30 474-0685
 • alapterület: 164
 • telek mérete: 1146
 • szobaszám: 3
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 2
 • belső szintek száma: 2
 • tégla épület
 • padló fűtésű
 • infrafútésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Szarvaskő Magyarország egyik legszebb fekvésű települése!

 

„A Bükk-hegység egyik gyöngyszeme, Eger városától kb. 10 km-re fekszik az Egri völgyben, A hegyek által teljes körben átölelve terül el, csodálatosan szép természeti környezetben, amely hirtelen, átmenet nélkül tárul az idelátogató elé.

Amit itt lát az ember, az maga a csoda, mert itt a természet minden ház küszöbéig ér.” – Tóth István

 

Ezen a csodálatos településen található, ez a hangulatos, 164 nm-es, 2 szintes, egyedi tervezésű családi ház.

 

Kiknek ajánlom?

Mindenkinek, aki szereti a különlegeset, a szépet és persze a természetet.

 

Ezt az ingatlant egy házaspár lakja, akinek a férfi tagja tervezte a házat. Roppant igényes munka, ami teljes mértékben illeszkedik a természethez, és jó értelemben ki is használja azt. Ezt tükrözi a ház tudatos tájolása (K-Ny), az hogy az összes oldalon, gyakorlatilag minden helyiségben ablakok vannak (még a mosdóban és a fürdőben is), amelyeken keresztül áramlik be a napfény. Ennek köszönhetően a ház több pontjából, kényelmesen látható a kinti csodavilág. Mivel a Nap körbejárja az épületet, és az előbb említettek miatt egész nap, a fantasztikus fényeknek köszönhetően, állandóan világos van. Minden helyiségnek és területnek megvan a saját funkciója. Gyönyörű színeket használtak az enteriőr kialakításakor és a bútorzat kiválasztása is az egyediséget tükrözi. 

A földszinten terül el az amerikai konyhás nappali, praktikusan kialakítva és gyönyörűen berendezve. Ebből nyílva kapott helyet egy finn szauna, ahol kedvünk szerint relaxálhatunk. Az emeleten található a hálószoba és a két dolgozószoba is.

 

A két teraszon pihenve, kávézva élvezhetjük ezt az elképesztő és egyben nem mindennapi panorámát. 

Szeptemberben a szarvasbőgést is hallhatjuk, de egész évben, különböző erdei állatokat láthatunk a kertek alatt, békésen „sétálgatva”. 

A kert végében lett kialakítva egy fedett pihenőrész. Innen, a ház fölött kényelmesen elnézve gyönyörködhetünk a szemben elterülő, káprázatos hegyoldalban.

 

A telek mérete (1146 nm) sok mindent megenged. Két beállású garázs biztosítja a parkolást. (Ide azért kell a két autó, de a kertben akár több is elfér.)

 

Ottjártamkor azt éreztem, hogy így ahogy van, már holnap beköltöznék ide. Nagyon jó volt ebben a csodás hangulatú házban tartózkodni.

Itt aztán fantasztikus lehet a szeretteinkkel közösen élni/ megélni az életet.

Az egyedisége és a minden tekintetben gyönyörű kialakítása magával fogja ragadni Önöket is!

Ne késlekedjenek, keressenek elérhetőségeimen még ma, nehogy más szeressen bele előbb!

 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.

Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan…

 

Videó az ingatlanról

Fekete Mátyás
 • +36 30 474-xxxx Megmutat