130.300.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Napfényes, vállalkozásra is alkalmas 2 szintes, duplakomfortos családi ház eladó Győr-Szabadhegyen! (Hivatkozási szám: 3177)

9028 Győr, Szabadhegy +36 20 244-6776
  • alapterület: 204
  • telek mérete: 671
  • szobaszám: 7
  • félszoba: 1
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • tégla épület
  • gázkazán fűtésű
  • gáz-(cirkó)-fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Elsősorban olyan vállalkozásoknak ajánlom ezt az ingatlant akár irodaépületnek, melyek számára előnyös, ha a cég adminisztrációs központja az ipari park közelében van, de olyan több (akár 4-5) gyerekes családoknak is tökéletes, ahol fontos, hogy minden gyerek saját szobával rendelkezzen és esetleg a szülők saját dolgozó szobát is szeretnének.

 

A ház délnyugati tájolású, így a szobák a nap nagy részében fényárban úsznak. Ráadásul kényelmes méretűek ahhoz, hogy még a tetőtérben is mindenhol legalább két személy dolgozhasson, az amerikai konyha pedig nem csak a recepció számára biztosíthat helyet, hanem további munkatársak számára, vagy akár 20 fős meetingek, prezentációk részére is.

 

A hangulatos udvar legalább 10 gépkocsi parkolására is kialakítható. A környék csendes, nyugodt körülményt biztosít a munka végzéséhez, mégis a 81-es út városi bevezető szakasza és az ipari park csak néhány-száz méterre van, gyorsan elérhetőek.

 

Nagycsaládosok számára határozott előny a zöld és csendes környezet. A gyerekek nem csak az udvaron játszhatnak, hanem a közelben lévő játszótéren is. Iskola és óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár néhány percnyire van még gyalog is, a közelben van bolt és pékség, de a Pláza, vagy az Árkád üzletközpont is hamar elérhetőek kocsival a nagy bevásárlásokhoz.

 

Az amerikai konyha olyan nagy, hogy akár 20 fő is elfér gyerekzsúrok alkalmával, vagy amikor együtt van a teljes rokonság. A teraszról, vagy az erkélyről pedig élvezheti a szép időjárást és a madarak csicsergését akár ott reggelizik, ebédel, vacsorázik, vagy csak épp kikapcsolódásra vágyik!

 

Engem a csendes, zöld környezet, a világos szobák és a galériás amerikai konyha szépsége ragadtak magukkal.

 

Az épület utca felőli része a 60-as években, még a hátsó része 2003-ban épült. A régebbi részben szükség lesz korszerűsítésre, de számtalan lehetőség van szebbnél-szebb és praktikus kialakításra, ami már csak az új tulajdonos igényeitől függ.

 

Ne maradjon le erről a kivételes ingatlanról! Ha Önnek is megtetszett, hívjon mihamarabb! Tekintsük meg együtt, mielőtt más látja meg benne álomotthonát!

Koczkás József
  • +36 20 244-xxxx Megmutat