89.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Négyszintes szerkezetkész üzletház/irodaház/társasház/vendégház eladó Zalalövőn (Hivatkozási szám: 3640)

8999 Zalalövő, +36 30 267-6032
  • alapterület: 800
  • telek mérete: 902
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 4
  • belső szintek száma: 4
  • tégla épület

INGATLAN LEÍRÁSA

Remek lehetőségeket rejtő, 30-35 %-os készültségű, többfunkciós épület eladó Zalalövő fő utcáján. Akár a turizmusban, akár a vendéglátásban, akár a kedvező földrajzi elhelyezkedésben lát fantáziát, ezt a kiváló befektetési lehetőséget ne hagyja ki!

 

Az épület egy ütemben, 2002-ben készült, hagyományos technológiával, banképület funkcióra. Szerkezetkész állapotban az építkezés megállt, azóta állagmegóvási munkálatok történtek. Jelenleg az épület nyitott, használaton kívül van. A tulajdonos eredeti terve egy logisztikai központ üzemeltetése volt a Magyar Postával közösen, ám a projekt a postánál időközben történt vezetőváltás miatt nem valósult meg.

 

Az épület 4 szintes, alul garázsok találhatók, aztán a földszint és az emelet következik, végül a tetőtér zárja a sort. Még csak a fő falak állnak, így az új tulajdonos kedve szerint folytathatja az építkezést, és kialakíthat belőle egy többlakásos társasházat, vendégházat, irodaházat vagy üzletházat. Az épület statikailag megfelelő állapotban van, amelyet friss tartószerkezeti szakértői vélemény is alátámaszt. Az ingatlant 2022 októberében szemrevételezte a szakértő, s a hosszú ideje tartó nyitott állapot ellenére is meglepően jó benyomást keltett. Véleménye szerint az előírt szerkezeti beavatkozások jelentős többletkiadással nem járnak. Az új funkció a tervezés során figyelembe vett terhek módosulását jelenthetik, ezért a tovább építést statikus tervező bevonásával szabad elindítani.

 

A ház egy 902 m2-es telken áll, de a mögötte lévő terület is az épület tulajdonosáé, amelyen egy fűrészüzem működik. Ezt az üzemet is értékesíteni kívánja a tulajdonos, így igény szerint a két beruházás egy kézben is folytatható, de arra is lehetőség van, hogy az épülethez tartozó területrészt az üzem terhére megnöveljék.

 

Zalalövő az Örség és a Göcsej határán fekvő kisváros, mely gazdag programlehetőségekkel, turisztikai látnivalókkal és a szabadidő hasznos eltöltésére alkalmas lehetőségekkel várja az ide látogatókat. Zalalövő és vonzáskörzetének területén találkozik a Kerka-mente Natúrpark és az Őrség Vendvidék Natúrpark. Ezen a területen számos védett, ritka növény és állatfaj megtalálható. A kisváros mesterséges tava a Borostyán tó, melynek vize tiszta, így fürdőzésre, horgászatra és vízi sportokra is kiválóan alkalmas. Egy panzió vagy apartmanház minden bizonnyal a kirándulók kedvelt célpontja lenne.

 

Ugyanígy borítékolható annak sikere is, aki a Rédicset Körmenddel összekötő 86-os főút forgalmát lovagolja meg, és egy irodaház, üzletház kialakítását tervezi.

 

Ragadja meg ezt a kiváló befektetési lehetőséget, vásárolja meg ezt az üzletházat, és élvezze vállalkozása sikerét!

Dr. Horváth-Újhelyi Tamara
  • +36 30 267-xxxx Megmutat