22.100.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Noszvajon építés alatt lévő hétvégi ház sürgősen eladó!!! (Hivatkozási szám: 2361)

3325 Noszvaj, Síkfőkút +36 30 403-1807
  • alapterület: 71
  • telek mérete: 555
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • tégla épület
  • vegyes tüzelésű kazánfűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Noszvaj Síkfőkúti üdülőterületén, egy domboldalon lévő csendes utca legtetején építés alatt lévő hétvégi ház sürgősen eladó!

A panorámás kilátással rendelkező erdőszéli ingatlant 2021-ben még építették, ám azóta az építés leállt. Az 555 m2-es telken egy 71 m2-es hétvégi ház építése kezdődött el, érvényes építési engedéllyel rendelkezik. A gáz kivételével minden közmű be van vezetve a házba, de a gáz is megtalálható az utcában. Noszvajon kiváló a közbiztonság, ebbe az utcába csak az jár, aki itt lakik, itt nem kell félni a betörőktől. Az utcában nagyon sok hétvégi ház van, de olyanok is vannak, akik a csend és az erdő miatt életvitelszerűen itt laknak. Síkfőkút erdővel körbevett, dombos terület, a völgyben pedig két tó is található, valamint játszótér és vendéglátó egységek. Itt mindig tiszta és friss levegő van, sokan jönnek ide kirándulni, pihenni, kikapcsolódni.

 

A hétvégi ház szerkezetileg 70% -ban kész van, tető van az épületen, a tetőtér oldalsó falazatát és az ott lévő falakat kell még befejezni. Az épület két szintes, az alsó szint szerkezetileg teljesen kész van, az épületgépészeti munkákat kell kivitelezni rajta. Az épület tervrajza szerint 2 szoba egy konyha, egy kamra, egy fürdőszoba és egy külön álló WC kapna helyet az alsó szinten, a tetőtér pedig kívánság szerint beépíthető. Az épület előtt egy 20 m2-es fedett terasz található, ami jelenleg most be van pakolva, de innen csodás kilátás nyílik a szemben lévő dombra és erdőkre. A ház előtt lévő másik telek teljesen üres, így szomszéd nincs, a ház mellett és mögött már erdő van, így nem kell tartani a hangoskodó szomszédoktól.

 

Olyan vevőnek ajánlom ezt az ingatlant, aki szeret a hegyekben, erdőkben sétálni, természetkedvelő, hiszen itt minden adott ahhoz, hogy a természet iránt érzett szeretetét megélje.

 

Leginkább az tetszik ebben az ingatlanban, hogy körbeveszi a zöld természet és nyugalmat áraszt magából a körül ölelő erdő.

 

Ha Ön is látja a fantáziát ebben az épületben, akkor hívjon, nézze meg és legyen az Öné, valósítsa meg itt az álmait!

 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

 

Tasi Csaba
  • +36 30 403-xxxx Megmutat