31.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Noszvajon üdülőövezethez közeli családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 2612)

3325 Noszvaj, +36 30 403-1807
  • alapterület: 68
  • telek mérete: 2997
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • gáz (konvektor) fűtésű
  • vegyes-tüzelésú-kazánfűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Az Eger melletti Noszvajon a természet közelségéről és szépségéről híres Síkfőkúti üdülő területhez közeli családi ház eladó.

 

A családi ház egy felújítás után kifejezetten alkalmas lehet egy vendégháznak is, hiszen az üdülőövezet határánál fekszik ezért befektetőknek is jó szívvel ajánlom. Az ára nagyon kedvező és teljesen reális. De ajánlom ezt a házat 5-6 fős családoknak is, hiszen a szuterén rész is alkalmas lakhatásra és kényelmesen el lehet férni benne.

 

Az épület alapja bogácsi kemény kő, falazata pedig vastag tufakőből épült, mely jó tartja a hőmérsékletet odabent. Az épület szerkezetileg teljesen stabil, két szintje van. Az alsó szuterén szinten két helyiség van, melyet nyári konyhának és tárolóhelyiségnek használtak, de a belső helyiségből leválasztottak egy részt, ahol zuhanyzó, mosdó és WC is található. A lakószintbe belépve egy vidéki hangulatú verandába jutunk, ahonnan nyílik az egyik szoba és a konyha. A szobák tágasak és mindkettő az utcafrontra néz, az ablakokon redőny is van. A konyhából nyílik a fürdőszoba és a másik szoba.

 

A ház fűtéséről elmondható, hogy a konyhában kályha van beállítva, melybe fával fűtenek a lakók, de minden helyiségben gázkonvektor is van, így két módon is lehet fűteni a házat, mely mostanság nagyon előnyös. Az épület rezsiköltsége mindössze 30-35 ezer forint körül van, mely kifejezetten jónak mondható. A tetővel nem lesz gondja a vevőnek, mert azt 10 éven belül cserélték és még sokáig jó lesz, valamint a teljes villanyhálózatot is néhány éve cserélték újra.

 

Az épülethez állattartásra alkalmas melléképületek, ólak, 5 méter hosszú földbe ásott tufakő boltozatú pince is tartozik, mely gyümölcs vagy bor tárolására tökéletes. Továbbá, majdnem 3000 m2-nyi kert is az ár része, melyet főként gyümölcsösnek használtak, a kert végétől, a domboldalban az erdő kezdődik, így teljesen természetközeli élmény várja az új lakókat. Az udvarban saját kút is van, valamint parkolni is lehet kapun belül. A legközelebbi buszmegálló mindössze 200 méterre található. Nekem az tetszik ebben a házban, hogy a lehetőségek tárházát nyújtja, hiszen gazdálkodó családoknak is megfelelő, vendégháznak is kiváló lehet, de akár fiatalok közös életének elkezdéséhez is jó választás.

 

A Síkfőkúti üdülőövezetben hotelek, vendégházak, éttermek, két tó és gyönyörű Bükkaljai erdő várja az ide látogatókat. A faluban bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, boltok, cukrászdák szolgálják az itt élőket, de sok más szolgáltatás is elérhető.

 

Ha Ön is látja a fantáziát ebben a családi házban, keressen bizalommal! Nézze meg, és legyen az Öné!!!

 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Videó az ingatlanról

Tasi Csaba
  • +36 30 403-xxxx Megmutat