6.700.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Novajon csendes utcában közművesített építési telek tufakő pincével együtt eladó Novajon! (Hivatkozási szám: 2262)

3327 Novaj, +36 30 403-1807
  • alapterület: 0
  • telek mérete: 1128
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0

INGATLAN LEÍRÁSA

A Heves megyei Novaj településen, mely Egertől 13 km-re, Mezőkövesdtől 11 km-re fekszik, közművesített építési telket kínálok eladásra. A telken villany, víz, szennyvíz csatorna megtalálható, a telek előtt pedig a vezetékes gáz is elérhető, ill. egy széles kocsibeálló is van. Saját ásott kúttal rendelkezik a telekhatáron, melyből a locsolás könnyedén megoldható. A telket korábban kis kerti tavacska is színesítette, melynek helye most is megvan. A nagyobb részt alkotó gyümölcsös leginkább sorba ültetett almafákkal büszkélkedik, de van itt birsalma, szilva és körtefa is. Ez a rész egy lépcső segítségével megközelíthető, s innen panorámás kilátás nyílik a környező dombokra és a falura. A telek a végén lévő kis kapun keresztül gyalogosan is megközelíthető egy másik utcából. A teljes terület (1128 m2) körbe van kerítve, és 35%-ban beépíthető.

 

A telek nyugodt utcában, családi házas övezetben található, az utca felőli része beépíthető, a hátsó részen domboldalba vájt 11 méteres tufakő pince van, mely kiválóan alkalmas zöldség, gyümölcs, vagy bor tárolására, s igény szerint tovább bővíthető. Az áram be van vezetve, közvetlenül előtte pedig a szennyvíz csatorna is elérhető, mely legalább 20-25 méter hosszúságban megy a telek bejáratától a pincéig. A környék dombjai kiválóan alkalmasak szőlőtermesztésre, így több borászat is van a település környékén. A faluban pincesor is található, ahol a helyi gazdák saját boraikat kínálják.

 

Olyan családnak ajánlom ezt a telket, akik szeretnek kertészkedni, csendes, nyugodt környezetben szeretnének élni és igazi falusi életre vágynak.

 

Az építési telekre építkezők igénybe vehetik a Falusi CSOK-ot is.

 

Számomra az a megnyerő a telekben, hogy nemcsak közművesített, de még gyümölcsös és pince is van rajta, ráadásul az ára is kedvező.

 

Novaj csendes, békés település, büszke a hagyományaira, szokásaira. Egyedülálló télűző, tavaszváró szokással rendelkezik, melynek neve: remélés. A szokás lényege, hogy a falu legényei bekormozzák az arcukat és végigjárják a falu lányos házait, majd a lányok arcát szintén bekormosítják nagy nevetések közepette, mire a lányos család tojással, szalonnával, esetenként házi süteménnyel kínálja a fiatal legényeket. Ilyenkor az egész falu az utcára vonul és fesztiválszerű ünnepet tartanak.

 

Ha Önnek is tetszenek a telek adottságai és lát benne fantáziát, akkor keressen bátran!

 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Tasi Csaba
  • +36 30 403-xxxx Megmutat