45.800.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Nyíregyháza belvárosban eladó egy fantasztikus elosztású 110 nm-es 1. emeleti lakás, garázzsal! (Hivatkozási szám: 652)

4400, Nyíregíháza +36 30 842-1917
  • alapterület: 50
  • telek mérete: 0
  • emelet: 1
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • gáz (cirkó) fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Nyíregyháza belvárosában található ez a 110nm-es téglalakás, ami rendkívül jó befektetés több gyermekes családoknak és befektetőknek egyaránt. Az előbbieknek azért, mert a lakás szépen felújított, tiszta és igényes külsővel rendelkezik. A nagy ablakoknak és a lakás fekvésének köszönhetően sok fény jut a helyiségekbe és a megcsillanó napfény különleges látványt és melegséget kölcsönöz a lakás faburkolatain. A szobákban található szalagparketta strapabíró valamit hangszigetelő, ezért a gyerekek kedvükre hancúrozhatnak a szomszédok mit sem fognak hallani belőle. Sőt a nagy szobából könnyen ki alakítható még egy szoba, így a szobák száma a jelenleg 3 helyett 4-re növelve, a nagycsaládosok esetében is, a mindenki számára külön kuckó lehetőségével kecsegtet.
Az ingatlan összhatása számomra nagyon hangulatos és barátságos. Az előszoba fa burkolata természetközeli hatást kelt. A sok tárolási lehetőség nem teszi szükségessé nehéz bútorok elhelyezését, így a tér szellősebb és csöppet sem válik balesetveszélyessé. A fürdőszoba és a WC teljesen csempézett, ami higiéniai szempontból és a takarítási órákat illetően, nagyon előnyös.
Befektetők számára is ideális a lakás, mert az egyetem innen akár gyalog is gyorsan megközelíthető és a szép, rendezett albérlet nagyon keresett az egyetemisták körében. A környék folyamatos városfejlesztés alatt áll, ezért az ingatlan értéke garantáltan emelkedni fog a jövőben, tehát a befektetett pénze az átlagosnál gyorsabban megtérül.
A lakáshoz tartozik egy akkora erkély is, hogy ha nyáron itt szárítja a kimosott ruhákat, akkor is marad hely egy kinti ebéd elfogyasztásához, télen pedig még egy saját, nagy hóembert is lehet építeni az erkélyre beesett hóból. Az ingatlanhoz tartozik egy 20 m2-es garázs is, ami a vételárban már benne van. Ez a lakás nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, és ha Önnek is úgy tetszik, mint amennyire nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Fodor Andrea
  • +36 30 383-xxxx Megmutat