25.800.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Nyíregyháza Borbányán, 2371 nm-es hatalmas telken 2 ház (65+36 nm), kedvező áron eladó! (Hivatkozási szám: 522)

4405 Nyíregyháza, Szeder utca +36 30 842-1917
  • telek mérete: 2371
  • emelet: 0
  • családi házas övezet
  • gáz (konvektor) fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Munkája városhoz köti, de szívesebben élne vidéken? Az itt meghirdetett vályog építésű családi ház Nyíregyháza egyik csendes utcájában nagyon jó frekventált helyen (autóval 15 percre a belvárostól, de tömeg közlekedéssel is nagyon jól megközelíthető) található.
Az ingatlant mindenképpen azoknak ajánlom, akik nyugodt és csendes környezetben szeretnének otthont teremteni. Tehát gyermekes családoknak kiváló, hiszen a nagy tér számos lehetőséget jelent a friss levegőn való játékra minden évszakban. Ugyanakkor bent is van bőven hely minden családtag számára. Az idősebb korosztály számára is kecsegtető az ajánlatunk, hiszen nyugdíjas éveket a kertnek, a pihenésnek és az unokák fogadásának szentelhetik.
Befektetőknek is ajánlom az ingatlant, mert rengeteg üres építési telek eladó a környéken. Az ingatlanhoz pedig további telket is lehet vásárolni, ha ez kicsi lenne.
De mégsem kicsi, hiszen a 2371 nm-es telek szinte mindenre jó!
Lehet itt további házat építeni, önellátást megvalósítani, vállalkozást működtetni. Ráadásul a telken található egy 36nm-es faház is pincével. Az udvar remek színhellyel szolgál családi rendezvények, illetve baráti összejöveteleknek, de a gyerekek pajkos játszóterének is. A háznak rendkívül jó az elosztása minden helység külön nyílik. Külön hely van az étkezésre, a méretek megfelelők akár hosszabb ideig tartó otthontartózkodásra, vagy otthoni munkára is. Egy kis önerővel, kreativitással és szorgalommal kibontakoztathatja a fantáziáját is.
Ha szeretne ennek a remek otthonnak az új, boldog tulajdonosa lenni, ne várjon hívásával, hiszen nem csak Önnek kelti fel az érdeklődését, kár lenne erről a remek lehetőségről lemaradni!
Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül , így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Fodor Andrea
  • +36 30 383-xxxx Megmutat