25.300.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Nyíregyháza, Deák Ferenc úton 55 nm-es 2 szobás erkélyes lakás eladó! (Hivatkozási szám: 2250)

4400 Nyíregyháza, Deák Ferenc út Érkert +36 30 383-1236
 • alapterület: 55
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 2
 • félszoba: 0
 • emelet: 3
 • épület szintjei: 5
 • belső szintek száma: 5
 • tégla épület
 • gáz (konvektor) fűtésű
 • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Befektetésnek keres, esetleg szívesen felújítaná leendő ingatlanát?

Ezt az 55 m2-es 2 szobás,  alacsony rezsivel rendelkező lakást ajánlanám bárkinek, elsősorban – fiatalabb vagy idősebb – pároknak, aki örömmel vetik bele magukat a felújításba, mert a lakásból a felújítás által egy meghitt, kellemes otthont tudnak varázsolni.

Az ingatlan jó elrendezésű és jól is alakítható, tervezése a saját fantáziájára van bízva. A lakásba belépve a közlekedőből két tárolóhelyiség is nyílik. Ezek kibontásával óriási teret nyerhet, és így egy egészen méretes előszoba adhat lehetőséget a kényelmes hazaérkezésre, és ahol nagyobb mennyiségű cipő, kabát, táska is bőven elfér.

A konyha elég tágas ahhoz, hogy étkező részt is ki tud alakítani benne, ahol kényelmesen elfogyaszthatja az otthon készített finom ételeket. A konyhával szemben lévő kamra polcain bőven van hely a háztartás éléskamrájának felhalmozására.

A két szoba hagyományos, időtálló parkettával van burkolva, mely a legstrapabíróbb konstrukció, így megcsiszolva és lakkozva évekig nem igényel törődést.

A nagyszoba nappaliként berendezve remek helyet adhat a vendégek fogadására is, ugyanakkor a mérete lehetővé teszi, hogy akár egy hálórészt is le tudjon választani belőle.

A nagyszobából nyíló erkélyen indíthatja a reggelt egy kellemes kávézással és feltöltődhet a friss levegőn, vagy éppen lehet itt a frissen mosott ruhákat is a levegőn szárítani.

A kisebbik szoba is több lehetőséget rejt: használhatja dolgozószobaként, de funkcionálhat egy nagyobb étkezőként is, így remekül megoldható az egyes életterek különválasztása, a kisebbik és a nagyobbik szoba eltérő jellegéből adódóan.

A fürdőszoba jól alakítható, úgy, hogy még a mosógépének is lesz helye.

A lakás ablakai mind műanyag nyílászárókra lettek cserélve, a szobákban reluxával szereltek. A lakás fűtése gázkonvektoros: a lakásban saját maga állíthatja be a kívánt hőmérsékletet, így nem fog fázni még a leghidegebb téli napokon sem.

A lakás elhelyezkedése nagyszerű, hiszen 10 perc sétára található a belvárostól, a vasútállomás pedig 5 perc gyaloglással elérhető. Közlekedés szempontjából szintén nagyon jó választás, mert a buszmegálló szinte a ház előtt található. Gyógyszertár, orvosi rendelő, élelmiszerbolt, cukrászda is elérhető néhány percen belül.

 A lépcsőház tiszta, rendezett: jó lakóközösségről árulkodik. A lakáshoz továbbá tartozik egy saját földszinti tároló, ahol rengeteg, ritkán használt holmiját tárolhatja biztonságban.

A parkolás az utcán ingyenes.

Engem az ingatlanban a felújíthatósága – ezáltal a saját igények szerint történő átalakítása – és a nagyszerű elhelyezkedése fogott meg a legjobban.

Ha Ön is úgy látja benne a fantáziát, ahogy én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet!

Fodor Andrea
 • +36 30 383-xxxx Megmutat