32.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Nyíregyháza-Kőlapos területén 100 nm-es 3 szobás ház 1200 nm-es telken eladó! (Hivatkozási szám: 1768)

4400 Nyíregyháza, Kőlapos +36 20 243-2526
  • alapterület: 100
  • telek mérete: 1200
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • szilikát falazat
  • vegyes tüzelésű kazánfűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Nyíregyháza-Kőlapos területén 100 nm-es 3 szobás családi ház várja új tulajdonosait.

Ajánlom ezt az ingatlant gyermekes családoknak, illetve azoknak, akik gyermekvállalás előtt állnak, hiszen a nyugodt és csendes környezetben valódi otthon teremthető a család számára. Az ott élő emberek éppen azért választják otthonuknak ezt a lakóövezetet, mivel a zajtól távol, mégis közel, könnyen megközelíthető a város.

Jó szomszédok társaságában hosszú és örömteli perceket tölthetnek el a családjával együtt, hiszen mi sem bizonyítja ezt jobban az, hogy az ott élők ügyelnek a környezetükre, az általam kínált ingatlan egy szép, rendezett, tiszta utcában található.

Ha esetleg kedvet kapott az önellátásra, amely során biztosíthatja a családja számára a mindig friss és egészséges zöldségeket és gyümölcsöket, a telek mérete éppen elegendő lehet ahhoz, hogy ebbéli terveit is megvalósíthassa.

A családi ház 1994. évben épült szilikát falazattal, fa nyílászárókkal, amely szigetelve van, azonban a téli hónapokban vegyestüzelésű kazán biztosítja az otthon melegét. Nagy szobákból eredően akár még egy szoba is kialakítható, így egy nagyobb család is találhat remek lehetőségeket ebben az ingatlanban, hiszen a konyha is elég nagy ahhoz, hogy egy nagyobb összejövetelek során is hellyel tudja kínálnia vendégeket.

Nekem nagyon tetszik ez az ingatlan, hiszen szép környezetben a telek méretéből adta lehetőségeket kihasználva megvalósíthatja álmait.

Ha annyira tetszik Önnek is a képek alapján, mint nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. 

Amennyiben rajtunk keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Büki Immobilien Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Fodor Andrea
  • +36 30 383-xxxx Megmutat