44.200.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Nyíregyháza Moszkva utcában 3. emeleti, belső szintes, 2 szobás + nappalis, felújított lakás eladó! (Hivatkozási szám: 1707)

4400 Nyíregyháza, Moszkva +36 20 243-2526
 • alapterület: 77
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 3
 • félszoba: 0
 • emelet: 3
 • épület szintjei: 3
 • belső szintek száma: 3
 • tégla épület
 • egyéb kazánfűtésű
 • klímás-fűtés

INGATLAN LEÍRÁSA

Nyíregyházán, Moszkva utcában eladóvá vált egy 3. emeleti, belső szintes, 2 szobás + nappalis, 1 éve gyönyörűen felújított lakás.

Ezzel az ingatlannal igazi otthont teremthet családjának, hiszen elhelyezkedése sok kényelmet nyújt az ott lakók számára a belváros közelében!

Ajánlom ezt az ingatlant olyan fiatal házasoknak, akiknek kisgyermekei vannak, vagy gyermekvállalás előtt állnak, hiszen minden, ami fontos lehet egy család számára, a közelben van és könnyen megközelíthető. Ajánlom befektetőknek is, hiszen ebben az esetben a jelenlegi lakók a továbbiakban albérlőként maradnának egy ideig a lakásban, amíg új otthonukat elfoglalhatják.

A társasház zárt udvarában zöld terület nyújt kikapcsolódást kicsiknek és nagyoknak egyaránt, a parkolási lehetőség az udvarban ingyenes. Természetesen az infrastruktúrával sem lesz gondja, hiszen a körút a társasház mögött halad, azonban a társasház utcája csendes és nyugodt. A közeljövőben újítják fel a lépcsőházat , tovább fokozva az ott lakók komfortérzetét.

A lakás tágas és szellős, a nappali egy légtérben van az ebédlővel és a konyhával, így nem jelenthetnek gondot a nagyobb családi, vagy baráti összejövetelek sem. Hangulatos, központi helye a lakásnak. Ráadásul egy kis spájz is lehetőséget ad az élelmiszerek, konyhai eszközök elraktározásához.

A wifis klíma és riasztó rendszer is a lakásfelújítás részét képezte. A kondenzációs kazán és a radiátorok cseréje 3 éve megtörtént, a felső szinten a tetőtéri ablakok 1 éve ki lettek cserélve, amelyeken hővédő roló lett elhelyezve. Az alsó szinten a nyílászárókon redőny véd a hőtől és a hidegtől is, valamint szúnyogháló a zavaró rovarok ellen.

A felső szintre a feljáró lépcsője kellően széles, a lakás teljes egésze színharmóniában van, kellemes pasztell, világos színek adnak „meleg otthon” hangulatot.

Nekem nagyon tetszik ez az ingatlan, mert ide valóban csak be kell költöznie, semmire sem lesz gondja! Innen a belváros 15 perc laza sétával is megközelíthető.

Ha annyira tetszik Önnek is a képek alapján, mint nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. 

Videó az ingatlanról

Fodor Andrea
 • +36 30 383-xxxx Megmutat