100.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Nyíregyháza Oroson eladó egy modern, magas esztétikájú, 3 + 2 félszobás családi ház! (Hivatkozási szám: 1242)

4551 Nyíregyháza, Oros +36 30 842-1917
 • alapterület: 150
 • telek mérete: 900
 • szobaszám: 3
 • félszoba: 2
 • épület szintjei: 1
 • belső szintek száma: 1
 • tégla épület
 • egyéb kazánfűtésű
 • padló-fűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Nyíregyháza Oroson zöldövezeti környezetben található ez a több mint 900 m2-es telekre épült, felújított összkomfortos családi ház, melyet eladásra kínálok. Azoknak a családoknak ajánlom ezt az ingatlant, akik egy teljesen felújított szép belső környezetben szeretnék eltölteni a mindennapokat. A magas esztétikájú, igényesen kialakított ingatlan újszerü állapotban van. A nyílás zárók mindegyike műanyag, hőszigetelt változatra lett cserélve, valamint a fűtőrendszer is megújult, a radiátorokat is beleértve. Nekem különösen tetszik a ház elrendezése, illetve az, hogy a jól elhelyezett ablakoknak köszönhetően a beáramló sok természetes napfény tölti el a helyiségeket. Így azok kellemes, meleg hangulatot árasztanak. A remek kialakításnak és a 4 szobának köszönhetően egy nagyobb, több gyermekes családnak is tökéletes otthonává válhat. De ajánlom azoknak is, akik egy több generációs családmodellnek megfelelően szeretnék szüleikkel és gyermekeikkel közös otthont teremteni. A családi mozizások, vagy a meghitt, kellemes beszélgetések ideális helyszíne lehet a sziporkázó nappali, ami egybe nyilik az étkezővel és konyhával. Itt nagyon tetszik, hogy a mennyezetben egy stukkóval szegett kiugró elem is kialakításra került, amiben a beépített lámpák stílusosan jelzik a nappali képzeletbeli válaszvonalát, amely a konyhától elválasztja. A hatalmas fürdő minden álmot felülmúl, mert egy tágas zuhanykabin és egy elegáns, modern sarokkád is helyet kapott benne. Nekem nagyon tetszikhogy van egy hatalmas mosókonyharész, aminek falát üvegablak is díszíti. 

Az udvaron szintén helyet kapott egy 18 m2-es tároló kerti fészerrel együtt. Amennyiben szeretnék az udvaron tevékenykedni, virágos kertet ültethetnek, grill partit rendezhetnek, vagy akár házi kedvencet is tarthatnak, mert mindezekre is megvan a megfelelő méretű hely. Mindezen kívül találunk egy több, mint 10 nm-es garázst is. Ezen felül a házban a meleg vizet, és a fűtést egyaránt egy kondenzációs kazán biztosítja de, másodlagos fütésként padlófütés is van. Az ingatlan vételára magában foglalja a bútorok nagy részét is hiszen a konyha gépesített és edzett üveggel van burkolva, és azonnal költözhető. Autóval 15 perc alatt Nyíregházára érhetünk, ami egy nagyobb méretű város, itt különböző szupermarketek, óvoda, iskola, gimnázium, egyetem, fürdő, kórház, éttermek és cukrászdák is találhatóakk. Nekem nagyon tetszik ez a fantasztikus adottságú ház, mert jó ár-érték arányú lehetőség, remek választás egy nyugodt élethez ide tényleg csak be kell költözni.
Ha látja benne jövőjét, akkor vegye fel velem a kapcsolatot és ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.

Fodor Andrea
 • +36 30 383-xxxx Megmutat