63.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Nyíregyháza-Oroson nappali+3 szobás, teraszos, kertkapcsolatos, önálló garázzsal rendelkező új építésű ikerház eladó! (Hivatkozási szám: 2230)

4551 Nyíregyháza, Oros +36 30 383-1236
  • alapterület: 110
  • telek mérete: 500
  • szobaszám: 4
  • félszoba: 1
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • tégla épület
  • gáz (cirkó) fűtésű
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Szeretné családi házát újonnan megtervezni és felépíteni modern, elegáns stílusban, magas műszaki tartalommal? Ugyanakkor szeretné magát megkímélni az építkezéssel járó kellemetlenségektől?

Akkor Önre vár ez a most épülő, várhatóan 2023 II. negyedévében kulcsrakész állapotba kerülő, nappali + 3 szobás ikerház Nyíregyháza – Oroson, családias környezetben!

Ajánlom azoknak a gyermekes családoknak, akik szeretnék kellemes, nyugodt, kertvárosi környezetben élni mindennapjaikat, a legmodernebb, legkorszerűbb stílusú saját otthonukban. 

A 110  m² alapterületű ikerházrészhez 500 m² telek tartozik, valamint egy 15 m²-es terasz is, ahol kényelmesen pihenhet a családdal vagy barátokkal. Az udvar lehetőséget ad a gyermekeknek is a szabadtéri játékokhoz, programokhoz, de kiváló helyéül szolgál majd a nyári grillpartiknak is.

A ház részét képezi egy 17 m² nagyságú garázs is, így mindig biztonságban tudhatja autóját, ezen kívül a garázsban tárolhatja kerti eszközeit.

Az ingatlan jelenleg 30%-os készültségi szinten áll, melynek aktuális ára 19,7 millió forint. A lépcsőzetes kifizetés a készültségi fokkal arányosan történik. Amennyiben mielőbb jelentkezik, a burkolatokat, ajtókat, csaptelepeket, WC-ket, kádat, falszíneket jelen pillanatban még Ön választhatja ki. Nincs is annál fantasztikusabb érzés, mint amikor a saját ízlésünkre szabhatjuk az otthonunkat.

Amennyiben egy kisebb méretű telken épülő ikerház érdekli, abban is tudok segíteni.

A tervezés alapján kialakításra kerül a megújuló energiaforrásokhoz kiépített rendszerekhez használható H-tarifa.

Tágas, egybefüggő terek jellemzik az alsó szintet, ahol a konyha, étkező, nappali egy légtérben helyezkedik el, így a főzés közben is együtt lehet a család, valamint aktív társasági életet élőknek is kiváló, és a konyhában tüsténkedő háziasszony sem érzi kirekesztve magát.

Szintenként lesz kialakítva fürdőszoba és WC is, így nagyobb kényelemben készülődhet a család a rohanós reggeleken is. Az alsó szinten zuhanyzóval, az emeleten pedig egy kádas fürdőszoba kap helyet, ami remek ellazulást ígér egy nehéz nap után.

A hálószobák az emeleten kaptak helyet, így kiválóan megoldott a pihenésre szolgáló helyiségek különválasztása a földszinten található, közösségi terektől. A felső szinten adott még egy gardróbhelyiség is a családi ruhatár kényelmes elhelyezésére.

Mivel családi házas övezetről beszélünk, a környező utcák is alkalmasak meghitt családi sétákra, biciklizésre. Ha szeretne egy olyan ingatlant, ahol nyugalomra lelhet és kipihenheti a hétköznapi fáradalmakat, hogy utána újult erővel vethesse bele magát a mindennapokba, akkor keressen bizalommal.

Nekem nagyon tetszik ebben az újépítésű házban rejlő számtalan kreatív megoldás lehetősége, és az elhelyezkedéséből adódó nyugodt élet lehetősége.

Ha Önnek is úgy tetszik, mint nekem, ne várja meg, hogy más csapjon le rá! Hívjon, és legyen Öné mielőbb!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne, abban is segítségére lehetek. Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet.

Fodor Andrea
  • +36 30 383-xxxx Megmutat