16.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Nyíregyháza Sóstóhegy határán 45 m2-es felújítandó ház 3000 m2-es telekkel eladó! (Hivatkozási szám: 1305)

4481 Nyíregyháza, Sóstóhegy +36 30 842-1917
  • alapterület: 3000
  • telek mérete: 45
  • szobaszám: 1
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület

INGATLAN LEÍRÁSA

Szeretné az első téglától az utolsó mozzanatig Ön meghatározni, hogy hogyan nézzen ki otthona, amiben 2022 minden technikai és építészeti újdonságát kihasználhatja? 

Íme, itt ez a nagyszerű 3000 m2-es építésitelekSostóhegy szomszédtságában és minden vágya teljesülhet. 
Az ingatlant mindenképpen azoknak ajánlom, akik nyugodt és csendes környezetben szeretnének otthont teremteni. Tehát gyermekes családoknak kiváló, hiszen a nagy tér számos lehetőséget jelent a friss levegőn való játékra minden évszakban. Ugyanakkor bent is ki lehet alakítani bőven helyet minden családtag számára. Az idősebb korosztály számára is kecsegtető az ajánlatunk, hiszen nyugdíjas éveket a kertnek, a pihenésnek és az unokák fogadásának szentelhetik.  
Befektetőknek is ajánlom az ingatlant, mert rengeteg üres építési telek eladó a környéken.
Lehet itt további házat építeni, önellátást megvalósítani, vállalkozást működtetni. Az udvar remek színhellyel szolgál családi rendezvények, illetve baráti összejöveteleknek, de a gyerekek pajkos játszóterének is. Egy kis önerővel, kreativitással és szorgalommal kibontakoztathatja a fantáziáját is.
Az ingatlan sokféleképpen hasznosítható. Hosszú, vagy rövidtávú kiadás, vagy a továbbadás is lehetőség, attól függően, hogy milyen céljai vannak az építkezés után. A telek számos előnnyel bír, de amit kiemelnék a közművesítés. A csatorna, a víz, a gáz, is a telken belül található. Ha ez nem lenne elég a villany három fázisú, így könnyedén gondolkodhatunk innovatív megoldásokban a ház, vagy lakások kialakításánál.
 telek, a csendesebb külvárosi részen található, de minden, így a belváros is elérhető egy nem több, mint 10 perces autózással.
Ha szeretne ennek a remek otthonnak az új, boldog tulajdonosa lenni, ne várjon hívásával, hiszen nem csak Önnek kelti fel az érdeklődését, kár lenne erről a remek lehetőségről lemaradni! 

Fodor Andrea
  • +36 30 383-xxxx Megmutat