39.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Nyíregyháza-Sóstóhegyen 4+1 félszobás, kétállásos garázzsal rendelkező új építésű, önálló családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 2342)

4481 Nyíregyháza, Sóstóhegy +36 30 383-1236
  • alapterület: 147
  • telek mérete: 1341
  • szobaszám: 4
  • félszoba: 1
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Szeretné családi házát modern, elegáns stílusban, magas műszaki tartalommal, saját elképzelései szerint megvalósítani?

Akkor Önre vár ez a most épülő, 4+1 félszobás családi ház Nyíregyháza – Sóstóhegyen, csendes, nyugodt környezetben!

Ajánlom azoknak a gyermekes családoknak, akik szeretnék kellemes, nyugodt, kertvárosi környezetben élni mindennapjaikat, a legmodernebb, legkorszerűbb stílusú saját otthonukban.

Gyakorlatilag mindent Ön választhat ki: a burkolatokat, ajtókat, csaptelepeket, WC-ket, kádat, falszíneket, világítási megoldásokat. Kialakíthatja álmai okosotthonát! Nincs is annál fantasztikusabb érzés, mint amikor a saját ízlésünkre szabhatjuk az otthonunkat.

A 147  m² alapterületű házhoz egy hatalmas, 1341 m²-es telek tartozik.

Az ingatlan jelenleg 50%-os készültségi szinten áll.

Az ingatlan jó elrendezésű és jól is alakítható, tervezése a saját fantáziájára van bízva.

A bejárati ajtón belépve egy egészen tágas előszoba ad lehetőséget a cipők, kabátok, táskák tárolásához, amely egyébként sokszor hiányzik a legtöbb ingatlan esetében. Továbbhaladva egy egybefüggő, osztatlan térbe érkezünk, ahol a konyha-étkező-nappali egy légtérben helyezkedik el, így a főzés közben is együtt lehet a család, valamint aktív társasági életet élőknek is kiváló, mert a konyhában tüsténkedő háziasszony sem érzi kirekesztve magát.

A fürdőszobában a családtagok élvezhetik a kád kényelmét, mellette zuhanykabin is helyet kap a tervek szerint. A WC-s fürdőszobán kívül még egy további, különálló mellékhelyiség is lesz a házban, így nagyobb kényelemben készülődhet a család a rohanós reggeleken is.

Ami nekem különösen tetszik, az a fürdőszobából nyíló mosókonyha, mert elfér benne mindaz, amit nem szívesen nézünk otthonunk különböző pontjain: a mosó- és szárítógép, a kazán, a vasalás-, a takarítás kellékei, a szárító, a száradás alatt lévő ruhák, a szennyestartó.

Ami különösen vonzó a ház elrendezésében, az a 3 lakószoba nagy mérete, mivel megadja az otthonnak a tágas és szellős jellegét. A szobák tehát nemcsak hálószoba funkciót kaphatnak, hiszen bőven lesz bennük hely ruhásszekrénynek, dolgozó- vagy tanulósarok kialakítására is.

Az házban továbbá tervezésre került minden nő álma, egy gardróbhelyiség, ahol a család ruhaneműinek minőségi és esztétikai tárolása garantált.

A ház részét képezi az utcafront felőli részen kialakított, 30 m² nagyságú, kétállásos garázs is, így mindig biztonságban tudhatja autóját, ezen kívül a garázsban tárolhatja kerti eszközeit.

Az udvar lehetőséget ad a gyermekeknek is a szabadtéri játékokhoz, programokhoz, de kiváló helyéül szolgál majd a nyári grill partiknak is.

A hátsó udvaron jelenleg diófák adnak árnyékot, amely kiváló lehetőséget kínál egy pihenőkert kialakításához. De ha szeret kertészkedni, akkor egy patinás kis konyhakertet is varázsolhat a telek hátsó részében. Néhány gyümölcsfa már telepítve is van egy gyümölcsöshöz.

A telek hátsó részén található egy régi építésű gazdasági épület. Ha nem bontja el, és szívesen megtartaná, ez kaphat nyári konyha, vagy tároló funkciót.

Mivel családi házas övezetről beszélünk, a környező utcák is alkalmasak meghitt családi sétákra, biciklizésre. Ha szeretne egy olyan ingatlant, ahol nyugalomra lelhet és kipihenheti a hétköznapi fáradalmakat, hogy utána újult erővel vethesse bele magát a mindennapokba, akkor keressen bizalommal.

Nekem nagyon tetszik ebben az építés alatt álló házban rejlő számtalan kreatív megoldás lehetősége, és az elhelyezkedéséből adódó nyugodt élet lehetősége.

Ha Önnek is úgy tetszik, mint nekem, ne várja meg, hogy más csapjon le rá! Hívjon, és legyen Öné mielőbb!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne, abban is segítségére lehetek. Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet.

Fodor Andrea
  • +36 30 383-xxxx Megmutat